
Indeks: BIRKMANN261
Marka: BIRKMANN
Kratka ∅320 mm do studzenia i porcjowania ciast z tworzywa 429 826 Birkmann
3kg VARIEGATO DULCE DE LECHE PREMIUM pasta do przekładania i dekorowania lodów HUSO:
NATURALNE VARIEGATO DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium variegato - naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać;
pasta do przekładania i dekorowania lodów; wyprodukowano we Francji; mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego;
DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel.
Opakowanie: 3 kg (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, odtłuszczone mleko w proszku (8,4%), substancja zagęszczająca: agar agar (E406).
Dozowanie: według uznania
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1220/288 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,7 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,8 g
- węglowodany: 57,0 g
- w tym cukry: 56,0 g
- białko: 7,1 g
- sól: 0,37 g
- wapń: 0,29 g
Indeks: BIRKMANN261
Marka: BIRKMANN
Indeks: MONIN104
Marka: MONIN
Indeks: KERRY46
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: EWALD01
Marka: EWALD-GELATINE GMBH
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.