Indeks: EWALD01
Marka: EWALD-GELATINE GMBH
1 kg ŻELATYNA W LISTKACH SILVER EWALD-GELATINE żelatyna wieprzowa w formie arkuszy
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
3kg VARIEGATO DULCE DE LECHE PREMIUM pasta do przekładania i dekorowania lodów HUSO:
NATURALNE VARIEGATO DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium variegato - naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać;
pasta do przekładania i dekorowania lodów; wyprodukowano we Francji; mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego;
DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel.
Opakowanie: 3 kg (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, odtłuszczone mleko w proszku (8,4%), substancja zagęszczająca: agar agar (E406).
Dozowanie: według uznania
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1220/288 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,7 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,8 g
- węglowodany: 57,0 g
- w tym cukry: 56,0 g
- białko: 7,1 g
- sól: 0,37 g
- wapń: 0,29 g
Indeks: EWALD01
Marka: EWALD-GELATINE GMBH
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
Indeks: KERRY47
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: PERNIGOTTI161
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI309
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: PERNIGOTTI106
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: BABBI73
Marka: BABBI
Indeks: BABBI166
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.