• CZEKOLADKI DLA TATY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

1kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
  • 1kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

1kg ciemne dropsy FAT-BASED COATING DROPS DARK (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

DAWN198

Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.

55,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

1kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn:

Ciemne dropsy do polew na bazie tłuszczu.

Szybko rozpuszczające się drobne dropsy z ciemnej czekolady, z których powstaje gotowa do użycia polewa niewymagająca temperowania.

Polewa ma matowe wykończenie. Drobne czekoladowe dropsy należy upłynnić, a następnie użyć jako polewy.



Składniki: cukier, całkowicie uwodornione i nie uwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), 

odtłuszczone kakao w proszku (15,8%), emulgator: tristerinin sorbitolu, lecytyna sojowa, aromaty.



Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Producent: Dawn

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2305/550 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 35,3 g

- węglowodany: 49,9 g

 - w tym cukry: 48,1 g

- białko: 3,6 g

- sól: 0,5 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
DAWN198
20 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: MASTERMARTINI22

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 197,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI285

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu

Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!

Cena 483,30 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU