
Indeks: MODECOR778
Marka: MODECOR
∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
2,10 zł / 1 szt.
1kg POLEWA CIEMNA ISD 400 na bazie ciemnej czekolady ISD-M9400-T82 SICAO:
Polewa na bazie ciemnej czekolady w postaci kaletek (zawiera całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne).
Łatwa w użyciu i szybko rozpuszczająca się polewa nie wymagająca temperowania od marki Callebaut SICAO.
Lekko błyszczące wykończenie; kaletki wystarczy upłynnić, a następnie użyć jako polewy (bez konieczności temperowania).
Idealna do pokrywania ciast, wypieków i deserów.
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (kokosowy, palmowy – w zmiennych proporcjach), proszek kakaowy alkalizowany o obniżonej zawartości tłuszczu (2% tł.),
proszek kakaowy naturalny o obniżonej zawartości tłuszczu (2% tł.), emulgator: lecytyna sojowa (E322), substancja stabilizująca: tristearynian sorbitolu (E492), aromat: wanilina;
może zawierać orzechy, migdały, mleko i ich pochodne.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 25 kg)
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Producent: SICAO
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 577 kJ/kcal
- tłuszcz: 40,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 39,5 g
- węglowodany: 47,8 g
- w tym cukry: 46,1 g
- białko: 3,2 g
- sól: 0,3 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: MODECOR778
Marka: MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
Indeks: DAWN198
Marka: DAWN FOODS
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: BARIMA45
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: FOODCOLOURS07
Marka: FOOD COLOURS