1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
  • 1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
  • 1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
  • 1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels

1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels

BAKELS06

Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.

60,00 zł
Brutto

60,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 39

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels:

Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.

Duże dyski ciemnej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i kakaowym smaku.

Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).

 

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, kakao w proszku, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.

Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 12,5 kg)

Producent: BAKELS

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2580/610 kJ/kcal

- tłuszcz: 44,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 34,0 g

- węglowodany: 49,0 g

 - w tym cukry: 41,0 g

- białko: 4,8 g

- sól: 0,0 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

 

 

Szczegóły produktu
BAKELS06
39 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SARACINO02

Marka: SARACINO

op. 5 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna

favorite_border favorite

Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.

Cena 249,00 zł

49,80 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: TALA15

Marka: TALA

30 szt. RĘKAWY CUKIERNICZE 30 CM 10A09925 TALA jednorazowe worki cukiernicze - transparentne

favorite_border favorite

Wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.

Cena 30,00 zł

1,00 zł / 1 szt.

Indeks: FRACTAL17

Marka: Fractal Colors

30 g BLACK FULLFILL GEL FOOD COLORING FRACTAL COLORS barwnik spożywczy w żelu - czarny

favorite_border favorite

Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.

Cena 16,00 zł

53,33 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE