1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels:
Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.
Duże dyski ciemnej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i kakaowym smaku.
Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, kakao w proszku, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.
Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 12,5 kg)
Producent: BAKELS
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2580/610 kJ/kcal
- tłuszcz: 44,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 34,0 g
- węglowodany: 49,0 g
- w tym cukry: 41,0 g
- białko: 4,8 g
- sól: 0,0 g
POBIERZ NASZE E-booki
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
BAKELS06
39 Przedmioty
BAKELS06
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.