
7,00 zł / 1 szt.
Barwnik do czekolady na bazie tłuszczu kakaowego.
Opis: seria barwników do czekolady na bazie tłuszczu kakaowego o intensywnych kolorach.
Produkty przygotowane do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Barwniki po rozpuszczeniu
mogą być stosowane jako farba do malowania form oraz pralin, a także do nakładania pistoletem.
Doskonałe do barwienia białej i deserowej czekolady. Mocno skoncentrowane oraz wydajne.
Składniki: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: Żółcień Pomarańczowa (E110), Czerwień Allura (E129).
Kolor: pomarańczowy
Kod produktu: CB-021
Opakowanie: 100g
Dozowanie: przed użyciem barwnik należy podgrzać do temperatury 27°C,
stopniowo dodawać do barwionej masy, intensywność koloru uzależniona jest
od rodzaju masy oraz zastosowanej ilości barwnika.
Zastosowanie: czekolada biała, czekolada deserowa, krem maślany, tłuszcz.
Indeks: DEKORPOL307/5
Marka: DEKORPOL
Indeks: ALFATEC25
Marka: ALFATEC PRO
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze srebrnym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: FOODCOLOURS64
Marka: FOOD COLOURS
Aerograf służy do malowania powierzchni płaskich oraz przedmiotów o skomplikowanych kształtach. Umożliwia precyzyjne malowanie nawet najbardziej skomplikowanych kształtów.
Indeks: MONIN274
Marka: MONIN
Le Fruit de Monin Williams Pear, to gęsty przecier o słodkim smaku dojrzałych gruszek. Subtelna barwa i autentyczny smak. Idealny dodatek do napojów, deserów i śniadań. Twórz własne owocowe przepisy z wykorzystaniem puree od Monin.