Indeks: THERMOHAUSER120
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka trapezowa 145 x 190 mm ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa 68635 Thermohauser
czerwień koszenilowa (E124)
20g Barwnik CZERWONY do czekolady w PROSZKU WS-P-215 Food Colours:
Syntetyczny barwnik do czekolady w proszku.
Opis: seria barwników do czekolady w proszku, to silnie skoncentrowane, żywe kolory o wysokiej wydajności.
Do barwienia prawdziwej czekolady, mas tłustych oraz kremów. Doskonale sprawdzają się w pralinach, detalach z czekolady oraz dekoracjach.
Nie wpływają na proces temperowania czekolady (nie zaburzają procesu). Barwniki w postaci czystych pigmentów.
Barwniki syntetyczne mogą wpływać na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Składniki: czerwień koszenilowa (E124).
Kolor: czerwony
Kod produktu: WS-P-215
Forma: proszek
Opakowanie: 20g
Zastosowanie: czekolada, tłuste masy, polewy, praliny, kremy, surogat czekoladowy, masło kakaowe, śmietana.
(barwniki można stosować również do barwienia gęstych mas takich jak karmelki, marcepan, masa cukrowa, masa solna)
Dozowanie: stopniowe dodawanie barwnika do barwionej masy, zaczynając od bardzo małych ilości.
Indeks: THERMOHAUSER120
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SWEETDECOR45/5
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: BARIMA91
Marka: BARBARA LUIJCKX
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: MONALISA69
Marka: MONA LISA
Indeks: FOODCOLOURS88(1)
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS196
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS160
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MONALISA04
Marka: MONA LISA
Indeks: DECORELIEF50
Marka: Deco Relif
Gama rozpuszczalnych w tłuszczu barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w gęstych masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.
Indeks: FOODCOLOURS72
Marka: FOOD COLOURS
żółcień pomarańczowa (E110)
Indeks: FOODCOLOURS162
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MODECOR1230
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: PAVONI350
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: FOODCOLOURS89
Marka: FOOD COLOURS
błękit brylantowy (E133)
Indeks: PAVONI357
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: FOODCOLOURS87
Marka: FOOD COLOURS
czerwień allura (E129)
Indeks: FOODCOLOURS183
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAVONI355
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: MODECOR496(1)
Marka: MODECOR
Z ColorCioc możesz tworzyć efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: FOODCOLOURS182
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS157
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAVONI354
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: MODECOR1173(4)
Marka: MODECOR
Seria klasycznych kolorów barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Przeznaczone do barwienia tłustych mas i kremów cukierniczych oraz czekolady.