750g Napój Z CZEKOLADĄ RUBY 94% INSTANT w proszku VM-54621-V99 Van Houten

VANHOUTEN09

Producent: VAN HOUTEN

Nowy produkt

Baza do przyrządzania napoju z czekoladą rubinową.

9 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

45,00 zł brutto.

80,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 4 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 4 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,40 zł.


Udostępnij: 

INSTANT RUBY CHOCOLATE DRINK POWDER

Wyjątkowy napój z czekoladą ruby, który idealnie równoważy smak czekolady i owoców jagodowych.

Mieszanka w proszku do przyrządzania napoju czekoladowego na ciepło oraz na zimno.

Zrównoważony, słodki, kremowy smak z lekką nutą kwasowości.

Mrożony będzie idealnym orzeźwieniem w gorące dni, na gorąco przyjemnie rozgrzeje w chłodny wieczór.

Pierwszy dostępny w sprzedaży napój z czekolada rubinową.

Produkt posiada certyfikat Cocoa Horizons.

Napój w proszku z czekolady (94%) i koncentratów warzywnych.

Składniki: cukier, mleko pełne w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, koncentrat buraka czerwonego (3%),

serwatka w proszku, koncentrat marchwi pomarańczowej (0,5%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), naturalny aromat waniliowy.

Opakowanie: 750 g (karton)

Jedno opakowanie pozwala na przygotowanie 21 porcji napoju.

Dozowanie: 35 g mieszanki napoju rubinowego w proszku + 200 ml mleka (o temperaturze 70°C)

Kod produktu: VM-54621-V99

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna:

2074/495 kJ/kcal 

Tłuszcz:

 25,0 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone:

 15,0 g

Węglowodany:

 60,0 g

W tym cukry:

 57,0 g

Białko:

 8,3 g

Sól:

 0,33 g

PRZEPIS - RUBY FOREST HOT CHOCOLATE DRINK:

Wiśnia i ciemna czekolada w połączeniu z owocową czekoladą ruby.

Składniki:

- 35 g proszku czekoladowego ruby instant,

- 50 g puree wiśniowego,

- 150 ml częściowo odtłuszczonego mleka.

Wykonanie:

- umieść mleko i puree wiśniowe w dzbanku do spieniania mleka,

- dodaj 35 g proszku czekoladowego ruby instant,

- podgrzej całość do temperatury 70°C.

Aby przygotować dekoracyjną śmietankę wiśniową dodaj do bitej śmietany odrobine puree wiśniowego.

Całość udekoruj wiórkami z ciemnej czekolady.

PRZEPIS - RUBY STRAWBERRIES AND CREAM:

Kremowy rubinowy napój idealny na gorące letnie dni.

Składniki:

- 35 g proszku czekoladowego ruby instant,

- 50 g puree truskawkowego,

- 125 ml częściowo odtłuszczonego mleka,

- 25 g bitej śmietany.

Wykonanie: 

- wymieszaj 50 g gorącego mleka z proszkiem ruby instant,

- w mikserze umieść resztę mleka, puree truskawkowe oraz rozrobiony napój ruby instant, 

- dodaj lód i zmiksuj na gładką konsystencję,

- udekoruj bitą śmietaną, white crispearls i świeżymi truskawkami.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

750g Napój Z CZEKOLADĄ RUBY 94% INSTANT w proszku VM-54621-V99 Van Houten

750g Napój Z CZEKOLADĄ RUBY 94% INSTANT w proszku VM-54621-V99 Van Houten

Baza do przyrządzania napoju z czekoladą rubinową.

Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com

Przejdź do góry