
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg BASE EASY 100 F 14829 baza do lodów mlecznych BABBI:
Opis: bazy mleczne stanowią podstawę w produkcji lodów; bazy tworzone są z wyselekcjonowanych składników;
bogate w białka i inne składniki pochodzące z mleka; posiadają bogatą, zwartą i zrównoważoną strukturę;
półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa; produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych;
produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE EASY 100 F - baza do stosowania metodą na zimno, zapewnia odpowiednią stabilność lodów; bez aromatów.
Składniki: dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, olej kokosowy, suszony syrop glukozowy, pełne mleko w proszku,
substancje stabilizujące: guma guar, guma tara, karboksymetyloceluloza, fosforany potasu (E340),
substancje emulgujące: estry sacharozy i kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego,
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych,
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, sól.
Może zawierać śladowe ilości jaj i soi oraz ich pochodnych; produkt bezglutenowy.
Dozowanie: 100 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 8 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 14829
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
DOZOWANIE | A | B |
świeże mleko pełne | 1 l | 1 l |
świeża śmietana | - | 50 g |
odtłuszczone mleko w proszku | - | - |
BASE EASY 100 F | 100 g | 100 g |
cukier | 210 g | 230 g |
dekstroza | - | - |
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów alkoholowych
Indeks: BABBI115
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: COMPRITAL196
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych