
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg BASE TOP 100 S.A. 14682 baza do lodów mlecznych BABBI:
Opis: bazy mleczne stanowią podstawę w produkcji lodów; bazy tworzone są z wyselekcjonowanych składników;
bogate w białka i inne składniki pochodzące z mleka; posiadają bogatą, zwartą i zrównoważoną strukturę;
półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa; produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych;
produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE TOP 100 S.A. - baza bogata w białka mleka i tłuszcz mleczny; wzmacnia smak dodawanych past smakowych oraz zapewnia stabilność lodów.
Składniki: laktoza, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, śmietanka w proszku, syrop glukozowy,
maltodekstryna, substancje emulgujące: mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych, estry sacharozy i kwasów tłuszczowych,
substancje stabilizujące: guma guar, mączka chleba świętojańskiego, guma tara, alginian sodu, sól.
Może zawierać śladowe ilości jaj i soi oraz ich pochodnych; produkt bezglutenowy.
Dozowanie: 100 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 8 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 14682
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
DOZOWANIE |
|
świeże mleko pełne |
1 l |
świeża śmietana o 35% zawartości tłuszczu |
100 g |
odtłuszczone mleko w proszku |
- |
BASE TOP 100 S.A. |
100 g |
cukier |
170 g |
dekstroza |
50 g |
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: BABBI160
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: COMPRITAL52
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: COMPRITAL196
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.