
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg BASE DOPPIA PANNA 50 C/F baza do lodów mlecznych BABBI:
Opis: bazy mleczne stanowią podstawę w produkcji lodów; bazy tworzone są z wyselekcjonowanych składników;
bogate w białka i inne składniki pochodzące z mleka; posiadają bogatą, zwartą i zrównoważoną strukturę;
półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa; produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych;
produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE DOPPIA PANNA 50 C/F - baza do stosowania na gorąco lub na zimno; zapewnia doskonałą stabilność lodów w witrynie chłodniczej;
nadaje kremowej, lekkiej konsystencji; lekki aromat śmietankowy.
Składniki: olej kokosowy, suszony syrop glukozowy, maltodekstryna, substancje stabilizujące: karboksymetyloceluloza, guma guar,
mączka chleba świętojańskiego, fosforan potasu, substancje emulgujące: mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych,
mono- i di-glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, białka mleka, skrobia modyfikowana, aromat.
Może zawierać śladowe ilości jaj i soi oraz ich pochodnych; produkt bezglutenowy.
Dozowanie: 50 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 8 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 11312
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
DOZOWANIE |
|
świeże mleko pełne |
1 l |
świeża śmietana o 35% zawartości tłuszczu |
50 g |
odtłuszczone mleko w proszku |
60 g |
BASE DOPPIA PANNA 50 C/F |
50 g |
cukier |
220 g |
Soffipan/Cremoso piu |
50 g |
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Indeks: BABBI160
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL116
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL147
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych