
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
PASTA OWOCOWA - przeznaczona jest przede wszystkim do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach piekarniczych i cukierniczych. Pasta może również pełnić rolę integratora w lodach ze świeżymi owocami. Pastę charakteryzuje uniwersalność i wszechstronność zastosowania (kremy, nadzienia, wypieki, desery, lody, praliny itp.).
Składniki: cukier, maliny (30%), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas jabłkowy (E296), kwas cytrynowy (E330), barwniki: antocyjany (E163), koncentrat soku z czarnego bzu, koncentrat soku z buraka cukrowego, koncentraty roślinne (jabłkowy, ze spiruliny, substancja stabilizująca: pektyna (E440), aromat malinowy; zawartość owoców - 30%.
Dozowanie: 70-100 gramów na 1 litr mieszanki bazowej (produkcja lodów); 40-50 gramów na 1 litr mieszanki bazowej jako integrator do lodów ze świeżymi owocami.
Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura składowania do 15-25°C; należy unikać gwałtownych zmian temperatury; maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%; po każdym użyciu należy dokładnie oczyścić i zamknąć opakowanie; produkt przechowywać w fabrycznym opakowaniu; do mieszania, nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
Zastosowanie: do produkcji lodów metodą tradycyjną; jako integrator do lodów ze świeżymi owocami; do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1189/280 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 68.0 g |
w tym cukry | 63.0 g |
Białko | 0.4 g |
Błonnik | 1.6 g |
Sól | 0.02 g |
Indeks: PERNIGOTTI98
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL363
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI165
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: ALFATEC15
Marka: CUKI ALFATEC
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze srebrnym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: PERNIGOTTI32
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT122
Marka: CALLEBAUT
POBIEZR RECEPTURĘ PONIŻEJ
Indeks: COMPRITAL330
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI32
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI98
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE419
Marka: SEMPRE
Pasta bananowa z 25% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL359
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL19
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL09
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL367
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL358
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL373
Marka: COMPRITAL
Przecier z owoców mango bez dodatku cukru i dodatków spożywczych. Przeznaczony do produkcji lodów (rzemieślniczych, włoskich) oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: P%DREIDOPPEL18(1)
Marka: DREIDOPPEL
PRODUKT Z TERMINEM 12/10/2023 DO SPOŻYCIA Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: COMPRITAL322
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL47
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL16
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.