1 kg BASE LATTE 50 N.E. 14837 BABBI neutralna baza do lodów mlecznych bez emulgatorów
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą strukturę i smarowność. Mieszanka bez dodatku emulgatorów o wysokiej zawartości błonnika roślinnego.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i niebieskim.
Opis produktu
Seria cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Świeczki posiadają wzór pasów w kolorach białym i niebieskim. Uniwersalna kolorystyka idealnie sprawdzi się na każdym urodzinowym torcie. Świeczki wykonane są z wysokiej jakości parafiny, która podczas palenia się nie kapie na tort. Świeczki są całkowicie bezpieczne w kontakcie z żywnością. W zestawie znajduje się podstawka z tworzywa, która służy do stabilnego umieszczenia świeczek w torcie. W serii dostępne są cyfry od 0 do 9, które pozwalają na dowolną kombinacje. Razem ze świeczkami na torcie doskonale sprawdzą się ZŁOTE FONTANNY ISKIER.
Szczegóły produktu
1 kg BASE LATTE 50 N.E. 14837 BABBI neutralna baza do lodów mlecznych bez emulgatorów
Neutralna baza do lodów mlecznych zapewniająca doskonałą strukturę i smarowność. Mieszanka bez dodatku emulgatorów o wysokiej zawartości błonnika roślinnego.
"0" ŚWIECZKA BIAŁO-RÓŻOWA NA TORT 764000 ROSEDECOR wysokość 6,5 cm
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i różowym.
Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
1 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-E4-U71 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej