SPRZĘT  Liczba produktów: 6.

SPRZĘT

Wyposażenie dla kawiarni, restauracji, punktów gastronomicznych, lodziarni w urządzenia do serwowania czekolady na goraco, fontanny czekoladowe, dyspensery do różnego rodzaju napoji, maszyny do popcornu, waty cukrowej, ziamniaczków oraz surowce.


Podkategorie

ŚRODKI HIGIENY

Nieodłącznym elementem każdej sfery życia jest higiena zarówno osobista jak ii w pracy. Środki higieny są niezbędne do utrzymania czystości i zdrowia. W branży gastronomicznej wymogiem jest zachowanie szczególnych zasad sanitarnych, chroniących nas przed wieloma chorobami i zatruciami. Do tego celu służą profesjonalne preparaty do dezynfekcji rąk, sprzętu i pomieszczeń. Niezbędne jest również posiadanie jednorazowych rękawiczek, czyścideł, fartuchów, a czasami również maseczek ochronnych na twarz.

BLENDERY VITAMIX

Blendery VITAMIX w profesjonalnie wyposażonej kuchni stanowią Mus Have dla szefów restauracji, kawiarni i studiów kulinarnych. Dzięki dużym możliwościom i wielu parametrom, oprócz podstawowej funkcji blendera, spełniają tak naprawdę zadanie  urządzenia wielofunkcyjnego, zastępując 10 innych urządzeń kuchennych. W swoim zakresie obsługują ok. 50 różnych czynności związanych z gotowaniem i przyrządzaniem posiłków. Dzięki VITAMIX Blenderom przygotujecie m.in. : Koktajle, Smoothies, dressingi, dipy, Mleko ( z migdałów, soczewicy, orzechów), pasty, mąkę z ziaren, puree, ciasta, mrożone desery i lody, zupy.

Urządzenia te odznaczają się nieprzeciętną mocą silników, bardzo wysoką jakością materiałów z których są wykonane, precyzyjnymi ostrzami i 3-y letnią gwarancją.

Wśród blenderów Vitamix znajdziemy również blendery z wiszeniem, dedykowanych do gastronomii z otwartą powierzchnią przygotowywania potraw. Stosowane w kawiarniach i przestrzeniach publicznych.

URZĄDZENIA DO CZEKOLADY

Wśród urządzeń do czekolady wyróżnić możemy, profesjonalne podgrzewacze do czekolady, umożliwiające temperowanie czekolady oraz utrzymanie jej w odpowiedniej temperaturze podczas pracy z formami, dyspensery do pitnej czekolady w postaci czekoladziarek o różnej pojemności oraz fontanny czekoladowe do serwowania płynnej czekolady podczas bankietów i poczęstunków na zasadzie fondue czekoladowego.

URZĄDZENIE DO GORĄCEJ...

Urzadzenia do goracej czekolady, popularnie nazywane też czekoladziarką lub podgrzewaczem do czekolady pozwalają w łatwy  i prosty sposób podgrzewać czekoladę i serwować bezpośrednio do kubeczka. W dystrybutorze do ciepłej czekolady, podgrzewać można również inne napoje takie jak lemoniady, grzane wino i piwo. Świetne rozwiązanie dla punktów z dużym natężeniem ruchu.

FONTANNY CZEKOLADOWE

Fontanny czekoladowy, weszły przebojem na polski rynek kilka lat temu. Oszałamiały ilością czekolady jaka w nich płynie, skupiając miłośników i amatorów tej słodyczy. Czekoladowe fontanny nadal cieszą się bardzo dużym powodzeniem i zainteresowaniem na różnych przyjęciach okolicznościowych i bankietach. Nieodzownie towarzyszą wydarzeniom osładzając czas uczestnikom.

Dzisiaj wybór fontann do czekolady daje możliwości poczęstowania nawet do 500 osób z jednego urządzenia. Przeciętnie fontanna mieści w sobie od 2,5 do 7,5 kg czekolady i ma ok. 80 cm wysokości. Wśród fontann czekoladowych wyróżniamy klasyczne i kaskadowe, dostępne są również dwu, a nawet trzysmakowe fontanny.

FONTANNY DO ALKOHOLU

Fontanna alkoholowe najpopularniejsze w Stanach i Anglii zdobyły już wiele entuzjastów i fanów przyjęć. Są dodatkową atrakcją spotkań, formą otwartego baru dla gości, w której serwować można wino, poncz, urozmaicone drinki alkoholowe oraz soft napoje. Fontanny z alkoholem dodają splendoru i elegancji zwłaszcza na przyjęciach weselnych i bankietach firmowych. 

GRANITORY I DYSPENSERY...

Granitory stanowią nieodzownie wyposażenie MUST HAVE w sezonie letnim we wszystkich lokalach  serwujących orzeźwiające napoje na spragnionych turystów i klientów. Urządzenie łatwy sposób przygotowuje i schładza granity na bazie różnych komponentów: gotowych mieszanek lub składników z syropów, koncentratów i baz. Granitory spotykamy dwu- i trzykomorowe co daje możliwość serowania różnych smaków granit i zdecydowania ułatwia obsługę klientów w miejscach z dużym natężeniem ruchu.

GOFROWNICE I MIESZANKI

Profesjonalne gofrownice do wypieku gofrów. Klasyczne gofry kojarzą nam się z prostokątnym kształtem, najczęściej kupowane i najbardziej dostępne mają właśnie ten kształt. Tymczasem świat gofrów również podlega zmianom i do sprzedaży wkraczają coraz to nowsze urządzenia, oferujące pieczenie gofrów w przeróżnych kształtach, na różne sposoby, dając możliwość również różnorodnego serwowania ich z dodatkami. I tak można kupić gofry okrągłe, w kształcie serca, nazywane belgijskimi gofry na patyku oraz zyskujące na coraz większej popularności gofry bąbelkowe, do których dodatki możemy zwinąć do środka. Warto wyróżnić się wśród konkurencji i proponować gofry wypieczone z najwyższej jakości mieszanki, w niecodziennych kształtach i ze świeżymi dodatkami.

POPCORN

Popcorn jedna z bardziej kultowych przekąsek, bez której niektórzy nie wyobrażają sobie chociażby wizyty w kinie. Nieodłączny dodatek na wielu piknikach i miejscach takich jak kluby z bilardem i kręglami, dziecięce bawialnie i zwykłe knajpy. Popcorn nieodzownie kojarzy się z amerykańską kulturą i ma to nieodzowne w znaczenie w produkcji specjalistycznych i profesjonalnych maszyn do produkcji popcornu. Wydajność urządzenia do popcornu decyduje o biznesie i tym ile porcji sprzedamy podczas duże ruchu. Zarówno kociołek jak i system prażenia i pojemność mają znaczenie przy przygotowaniu popcornu.

ZIEMNIAKI NA PATYKU -...

Ziemniaki na patyku to alternatywa dla klasycznych frytek. Zrolowany ziemniak na patyku, usmażony w głębokim tłuszczu jest jak chipsy ziemniaczane. Cienkie i chrupiące ziemniaczki są przekąską, którą chętnie je się na wakacjach i podczas spacerów na deptakach.  Do ziemniaczków można zaproponować dodatki takie jak przyprawy do posypania lub sosy do zamaczania. Ziemniak na patyku jest inwestycją sezonową lub całoroczna jako punkt gastronomiczny o  dużym nasileniu ruchu.

Urządzenia do...

Hot-Dogi cieszą się ogromną popularnością. Możemy je kupić niemal wszędzie. W budkach z hot-dogami, stacjach benzynowych, food-trakach, barach. Jednak aby hot-dogi wyszły naprawdę smaczne, najlepiej zapiec je w specjalnym urządzeniu – maszynce do hot-dogów. Specjalne podgrzewacze do hot-dogów rolują parówki, dzięki czemu podgrzewają się i podpiekają równomiernie z każdej strony. Profesjonale urządzenia do hot-dogów, umożliwiają szybkie i wygodne przygotowywanie apetycznych, idealnie zarumienionych parówek. W ofercie dostępne są również podgrzewacze do bułek oraz kompleksowe urządzenie do jednoczesnego, bardzo wydajnego podgrzewania obydwu produktów.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do temperowania czekolady. W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. Urządzenie do temperowania czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych. Temperówki do czekolad, mogą mieć różną pojemność od 1kg do kilkunastu. W jednym urządzeniu temperujemy tylko jeden rodzaj czekolady. Do temperówek może być w zestawie stół wibracyjny do czekolady.

SYFONY I AKCESORIA

W tej kategorii znajdują się Syfony do ubijania śmietany, sosów, zup czy różnorodnych pianek, a także niezbędne akcesoria - naboje, końcówki.

Bamix of Switzerland The Original
979,08 zł
Mikser do pralin czekoladowych.
17 400,00 zł
DRUKARKA SPOŻYWCZA DECOJET A4
2 700,00 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 6 z 6

Przejdź do góry