Sprzęt  Brak produktów w tej kategorii.

Sprzęt

Wyposażenie dla kawiarni, restauracji, punktów gastronomicznych, lodziarni w urządzenia do serwowania czekolady na goraco, fontanny czekoladowe, dyspensery do różnego rodzaju napoji, maszyny do popcornu, waty cukrowej, ziamniaczków oraz surowce.


Podkategorie

BLENDERY VITAMIX

Blendery VITAMIX w profesjonalnie wyposażonej kuchni stanowią Mus Have dla szefów restauracji, kawiarni i studiów kulinarnych. Dzięki dużym możliwościom i wielu parametrom, oprócz podstawowej funkcji blendera, spełniają tak naprawdę zadanie  urządzenia wielofunkcyjnego, zastępując 10 innych urządzeń kuchennych. W swoim zakresie obsługują ok. 50 różnych czynności związanych z gotowaniem i przyrządzaniem posiłków. Dzięki VITAMIX Blenderom przygotujecie m.in. : Koktajle, Smoothies, dressingi, dipy, Mleko ( z migdałów, soczewicy, orzechów), pasty, mąkę z ziaren, puree, ciasta, mrożone desery i lody, zupy.

Urządzenia te odznaczają się nieprzeciętną mocą silników, bardzo wysoką jakością materiałów z których są wykonane, precyzyjnymi ostrzami i 3-y letnią gwarancją.

Wśród blenderów Vitamix znajdziemy również blendery z wiszeniem, dedykowanych do gastronomii z otwartą powierzchnią przygotowywania potraw. Stosowane w kawiarniach i przestrzeniach publicznych.

URZĄDZENIE DO GORĄCEJ...

Urzadzenia do goracej czekolady, popularnie nazywane też czekoladziarką lub podgrzewaczem do czekolady pozwalają w łatwy  i prosty sposób podgrzewać czekoladę i serwować bezpośrednio do kubeczka.

Świetne rozwiązanie dla punktów z dużym natężeniem ruchu.

FONTANNY CZEKOLADOWE

Fontanny czekoladowy, weszły przebojem na polski rynek kilka lat temu. Oszałamiały ilością czekolady jaka w nich płynie, skupiając miłośników i amatorów tej słodyczy. Czekoladowe fontanny nadal cieszą się bardzo dużym powodzeniem i zainteresowaniem na różnych przyjęciach okolicznościowych i bankietach. Nieodzownie towarzyszą wydarzeniom osładzając czas uczestnikom.

Dzisiaj wybór fontann do czekolady daje możliwości poczęstowania nawet do 500 osób z jednego urządzenia. Przeciętnie fontanna mieści w sobie od 2,5 do 7,5 kg czekolady i ma ok. 80 cm wysokości. Wśród fontann czekoladowych wyróżniamy klasyczne i kaskadowe, dostępne są również dwu, a nawet trzysmakowe fontanny.

FONTANNY DO ALKOHOLU

Fontanna alkoholowe najpopularniejsze w Stanach i Anglii zdobyły już wiele entuzjastów i fanów przyjęć. Są dodatkową atrakcją spotkań, formą otwartego baru dla gości, w której serwować można wino, poncz, urozmaicone drinki alkoholowe oraz soft napoje. Fontanny z alkoholem dodają splendoru i elegancji zwłaszcza na przyjęciach weselnych i bankietach firmowych. 

GRANITORY I DYSPENSERY...

Granitory stanowią nieodzownie wyposażenie MUST HAVE w sezonie letnim we wszystkich lokalach  serwujących orzeźwiające napoje na spragnionych turystów i klientów. Urządzenie łatwy sposób przygotowuje i schładza granity na bazie różnych komponentów: gotowych mieszanek lub składników z syropów, koncentratów i baz. Granitory spotykamy dwu- i trzykomorowe co daje możliwość serowania różnych smaków granit i zdecydowania ułatwia obsługę klientów w miejscach z dużym natężeniem ruchu.

GOFROWNICE I MIESZANKI

Profesjonalne gofrownice do wypieku gofrów. Klasyczne gofry kojarzą nam się z prostokątnym kształtem, najczęściej kupowane i najbardziej dostępne mają właśnie ten kształt. Tymczasem świat gofrów również podlega zmianom i do sprzedaży wkraczają coraz to nowsze urządzenia, oferujące pieczenie gofrów w przeróżnych kształtach, na różne sposoby, dając możliwość również różnorodnego serwowania ich z dodatkami. I tak można kupić gofry okrągłe, w kształcie serca, nazywane belgijskimi gofry na patyku oraz zyskujące na coraz większej popularności gofry bąbelkowe, do których dodatki możemy zwinąć do środka. Warto wyróżnić się wśród konkurencji i proponować gofry wypieczone z najwyższej jakości mieszanki, w niecodziennych kształtach i ze świeżymi dodatkami.

POPCORN

Popcorn jedna z bardziej kultowych przekąsek, bez której niektórzy nie wyobrażają sobie chociażby wizyty w kinie. Nieodłączny dodatek na wielu piknikach i miejscach takich jak kluby z bilardem i kręglami, dziecięce bawialnie i zwykłe knajpy. Popcorn nieodzownie kojarzy się z amerykańską kulturą i ma to nieodzowne w znaczenie w produkcji specjalistycznych i profesjonalnych maszyn do produkcji popcornu. Wydajność urządzenia do popcornu decyduje o biznesie i tym ile porcji sprzedamy podczas duże ruchu. Zarówno kociołek jak i system prażenia i pojemność mają znaczenie przy przygotowaniu popcornu.

Przejdź do góry