

Barwnik do czekolady na bazie masła kakaowego.
Opis: seria barwników do czekolady na bazie masła kakaowego o intensywnych kolorach.
Produkty przygotowane do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Barwniki po rozpuszczeniu
mogą być stosowane jako farba do malowania form oraz pralin, a także do nakładania pistoletem.
Doskonałe do barwienia białej i deserowej czekolady. Mocno skoncentrowane oraz wydajne.
Składniki: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: Azorubina (E122).
Kolor: czerwony karminowy
Kod produktu: CB-041
Opakowanie: 100g
Dozowanie: przed użyciem barwnik należy podgrzać do temperatury 27°C,
stopniowo dodawać do barwionej masy, intensywność koloru uzależniona jest
od rodzaju masy oraz zastosowanej ilości barwnika.
Zastosowanie: czekolada biała, czekolada deserowa, krem maślany, tłuszcz.
Indeks: SILIKOMART341
Marka: SILIKOMART
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.