op. 3 kg Pasta Vaniglia Bianca 1230125 Babbi - pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon - do lodów i cukiernictwa

Indeks: BABBI218
Marka:

Pasta Vaniglia Bianca skoncentrowana pasta waniliowa zawierająca napar z nasion wanilii Bourbon i nasiona wanilii Bourbon. Przeznaczona do produkcji waniliowych lodów rzemieślniczych. Idealna kremów i nadzień cukierniczych. Waniliowa pasta cukiernicza bez barwników.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
4 456,00 zł Do 96,00 zł
480,00 zł (8% VAT)
160,00 zł / 1 kg

444,44 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Skoncentrowana pasta waniliowa do lodów i cukiernictwa!

Pasta Vaniglia Bianca skoncentrowana pasta waniliowa zawierająca napar z nasion wanilii Bourbon i nasiona wanilii Bourbon. Przeznaczona do produkcji waniliowych lodów rzemieślniczych. Idealna kremów i nadzień cukierniczych. Waniliowa pasta cukiernicza bez barwników. Wanilia Bourbon nie jest gatunkiem - nazwą tą określa się wyłącznie strąki waniliowe gatunku Planifolia z "Wysp Burbonów" (Madagaskar), które są przygotowywane na wyspach zgodnie z metodą Bourbon.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci skoncentrowanej pasty smakowej przeznaczonej do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty cukiernicze należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Skoncentrowane pasty smakowe podlegają dozowaniu, zgodnie z zaleceniami od producenta.

Zastosowanie: 

- pasta smakowa do lodów i deserów mrożonych,

- pasta smakowa do kremów i nadzień cukierniczych,

- pasta smakowa do deserów i musów.

Składniki i alergeny: syrop glukozowy, cukier, woda, napar z ziaren wanilii Bourbon, aromaty, nasiona wanilii Bourbon, sól, substancje stabilizujące: guma tara (E417), substancje zagęszczające: karagen (E407).

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Pasta waniliowa do lodów i deserów!

DOZOWANIE
Pasta smakowa 30-50 g
Mieszanka bazowa 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1177/278 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 63.0 g
w tym cukry 52.0 g
Białko .0 g
Sól 0.29 g

Charakterystyka produktu Pasta Vaniglia Bianca od Babbi:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Nazwa handlowa Pasta Vaniglia Bianca
Numer katalogowy 1230125
Rodzaj skoncentrowana pasta smakowa do lodów i cukiernictwa
Smak wanilia
Konsystencja pasta
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą
Masa netto 3.0 kg
Opakowanie zbiorcze 12.0 kg = 4 x 3.0 kg
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Producent Babbi S.r.l.
Dystrybutor Sempre Group Sp. z o.o.

Pasta do waniliowych lodów rzemieślniczych!

Szczegóły produktu