![](https://www.cukieteria.pl/35247-large_default/35kg-gusto-vaniglia-top-skoncentrowana-pasta-waniliowa-z-ziarenkami-12093183a-pernigotti.jpg)
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
12,5kg Mączka MIGDAŁOWA (z migdałów kalifornijskich) 425 Lubeca
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
VANIGLIA TOP - TO PASTA WANILIOWA PRZEZNACZONA DO WYROBÓW PRZYGOTOWYWANYCH NA ZIMNO. PRODUKT PODDANY OBRÓBCE TERMICZNEJ MOŻE ZYSKAĆ GORZKI POSMAK.
Opis: pasta smakowa do lodów - waniliowa z ziarnami (laska wanilii), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, aromat waniliowy, barwniki: beta-karoten, ziarna laski wanilii.
Konsystencja: gładka z ziarenkami wanilii
Dozowanie: 30-40g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093183A
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: KERRY55
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: SEMPRE457
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z miąższu kokosa do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak kokosowy.
Indeks: BABBI18
Marka: BABBI
Indeks: BABBI163
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: COMPRITAL191
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta karmelowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI232
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI19
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI62
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI74
Marka: PERNIGOTTI
Skoncentrowana pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o smaku tradycyjnego nugatu z orzechami laskowymi. Produkt z wysoką zawartością mielonego nugatu. Pasta smakowa do lodów rzemieślniczych oraz nadzień i kremów cukierniczych.
Indeks: P%PERNIGOTTI28(1)
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 4/12/23 DO SPOOŻYCIA
Indeks: PERNIGOTTI299
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI218
Marka: PERNIGOTTI
Pasta Vaniglia Bianca skoncentrowana pasta waniliowa zawierająca napar z nasion wanilii Bourbon i nasiona wanilii Bourbon. Przeznaczona do produkcji waniliowych lodów rzemieślniczych. Idealna kremów i nadzień cukierniczych. Waniliowa pasta cukiernicza bez barwników.
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI241
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.