Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
12,5kg Mączka MIGDAŁOWA (z migdałów kalifornijskich) 425 Lubeca
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
VANIGLIA TOP - TO PASTA WANILIOWA PRZEZNACZONA DO WYROBÓW PRZYGOTOWYWANYCH NA ZIMNO. PRODUKT PODDANY OBRÓBCE TERMICZNEJ MOŻE ZYSKAĆ GORZKI POSMAK.
Opis: pasta smakowa do lodów - waniliowa z ziarnami (laska wanilii), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, aromat waniliowy, barwniki: beta-karoten, ziarna laski wanilii.
Konsystencja: gładka z ziarenkami wanilii
Dozowanie: 30-40g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093183A
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: KERRY55
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: PERNIGOTTI65
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów niebieska o smaku gumy do żucia
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI12/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE474
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych pestek dyni do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: PERNIGOTTI185
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL20
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI222
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI236
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE462
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion słonecznika do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI277
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym deserem prosto z Sycylii. Kandyzowane owoce z nutą cynamonu, wanilii i migdałów to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów czy semifreddo.
Indeks: SOSA133
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL219
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL129
Marka: COMPRITAL