Indeks: CALLEBAUT09
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
10,38 zł / 100 g
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie o smaku słonego karmelu. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki karmelowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań. Jaspis, czyli chrupiące kuleczki ryżowe w polewie o smaku słonego karmelu.
Jaspis to chrupiące kuleczki ryżowe w polewie o smaku słonego karmelu! Chrupiące wnętrze na bazie mąki ryżowej otoczone czekoladą karmelową. Dodane do kremów, musów lub lodów, nadają im chrupiącą teksturę z czekoladowym akcentem. Karmelowa otoczka dodatkowo chroni chrupiące wnętrze przed rozmiękaniem, dzięki czemu pozostają cały czas chrupiące.
- posypka dekoracyjna do ciast, tortów, deserów w postaci kremów i musów, monoporcji,
- do ozdabiania lizaków, trufli, pralin, tabliczek czekolady oraz innych wyrobów z czekolady,
- do dekorowania kuwet z lodami, lodów na patyku, deserów lodowych, lodów w waflu,
- dodatek urozmaicający teksturę i smak kremów, nadzień czy musów,
- składnik chrupiącej warstwy do tortów i monoporcji,
- dodatek dekoracyjny do napojów kawowych i czekoladowych z bitą śmietaną,
- posypka do kaw ze spienionym mlekiem.
Składniki i alergeny: cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza, sól, odtłuszczone mleko w proszku, karmel (cukier, syrop glukozowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy, barwnik: kapsaicyna (ekstrakt z papryki) (E160c), aromaty; produkt może zawierać soję oraz zboża zawierające gluten.
Warunki przechowywania: chrupiące kuleczki oblane polewą karmelową należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego; po każdym użyciu dokładnie zabezpieczyć produkt przed działaniem wilgoci, obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 5-20°C, wilgotność względna podczas przechowywania nie powinna przekraczać 75%. Do nakładania kuleczek używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
Nazwa handlowa | Crunchies Salty Caramel / Jaspis Słony Karmel |
Numer katalogowy | 09733 |
Rodzaj | chrupiące kuleczki ryżowe w polewie karmelowej |
Smak | słony karmel |
Opakowanie | torba foliowa |
Masa netto | 0.5 kg = 500 g |
Opakowanie zbiorcze | 15 x 0.5 kg = 7.5 kg |
Przeznaczenie | dekoracje cukiernicze |
Zastosowanie | posypka dekoracyjna |
Kształt | okrągły |
Barwa | karmelowa |
Wymiary | śr. 4 mm |
Konsystencja | chrupiąca |
Producent | Barbara Luijckx |
Dystrybutor | Sempre Group |
Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 2014 kJ / 480 kcal |
Tłuszcz | 20.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 12.0 g |
Węglowodany | 70.0 g |
w tym cukry | 50.0 g |
Białko | 4.6 g |
Sól | 1.25 g |
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Indeks: CALLEBAUT09
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: BARIMA389
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: BARIMA390
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT13
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA513(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: PERNIGOTTI325
Marka: PERNIGOTTI
Polewa karmelowa - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: BABBI236
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE15/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: BARIMA636
Marka: BARBARA LUIJCKX
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie czekoladowej. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań. Crunchies Mix, czyli chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z trzech...
Indeks: MONALISA92
Marka: MONA LISA
Dekoracyjna, błyszcząca posypka w kształcie pałeczek wykonana z mlecznej belgijskiej czekolady. Idealnie sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.