Opis: pasta waniliowa wytwarzana jest z naparu waniliowego, proszku i ziaren wanilii, cukru, wody i naturalnego środka zagęszczającego (gumy tragakantowej). Ma mocno waniliowy smak i aromat z nutami owocowymi. Stosowana jest zamiennie z laskami wanilii lub ekstraktem waniliowym. Dzięki formie pasty jest łatwa w dozowaniu, ma gładką konsystencję oraz nie wymaga obróbki cieplnej. Produkt zawiera 6% alkoholu.
Pasta z wanilii Bourbon z ziarenkami (zawiera alkohol) - bardzo łatwa w użyciu i dozowaniu - nadaje smak wanilii ze słodkimi nutami drewna. Uniwersalna w zastosowaniu - doskonale sprawdzi się do zimnych deserów i różnego rodzaju wypieków.
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.