Opis: pasta waniliowa wytwarzana jest z naparu waniliowego, proszku i ziaren wanilii, cukru, wody i naturalnego środka zagęszczającego (gumy tragakantowej). Ma mocno waniliowy smak i aromat z nutami owocowymi. Stosowana jest zamiennie z laskami wanilii lub ekstraktem waniliowym. Dzięki formie pasty jest łatwa w dozowaniu, ma gładką konsystencję oraz nie wymaga obróbki cieplnej. Produkt zawiera 6% alkoholu.
Pasta z wanilii Bourbon z ziarenkami (zawiera alkohol) - bardzo łatwa w użyciu i dozowaniu - nadaje smak wanilii ze słodkimi nutami drewna. Uniwersalna w zastosowaniu - doskonale sprawdzi się do zimnych deserów i różnego rodzaju wypieków.
Cremosette Nocciola od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku orzechów laskowych, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania.
Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette: