
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Przecier z owoców mango bez dodatku cukru i dodatków spożywczych. Przeznaczony do produkcji lodów (rzemieślniczych, włoskich) oraz wyrobów cukierniczych.
PULPA MANGO - to 100% przecier z owoców mango bez dodatku cukru oraz dodatku spożywczych. Jest to produkt przeznaczony do produkcji lodów włoskich oraz lodów rzemieślniczych, a także do stosowania w wyrobach cukierniczych i ciastkarskich. Produkt przyjazny dla wegan.
Składniki: 100% przecier z mango.
Warunki przechowywania: zamknięty produkt przechowywać w szczelnie zamkniętym (oryginalnym opakowaniu) w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego; po otwarciu produkt należy przechowywać w warunkach chłodniczych (lodówce) i spożyć w ciągu 3 dni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 75/310 kcal/kJ |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.0 g |
Węglowodany | 18.0 g |
w tym cukry | 14.0 g |
Białko | 1.0 g |
Sól | 0.0 g |
Indeks: KERRY43
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY54
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY59
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY44
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY55
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY56
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: MONIN373
Marka: MONIN
Egzotyczne puree o smaku wyjątkowych owoców - jabuticaba. Oryginalny jagodowo-winogronowy smak i intensywna niebiesko-fioletowa barwa. Idealny dodatek do różnego rodzaju napojów i deserów.
Indeks: KERRY46
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Przecier z owoców mango bez dodatku cukru i dodatków spożywczych. Przeznaczony do produkcji lodów (rzemieślniczych, włoskich) oraz wyrobów cukierniczych.