1kg białe dropsy FAT-BASED COATING DROPS WHITE Dawn (polewa niewymagająca temperowania)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Idealny pomysł na szybką i wyjątkową dekorację Twojego tortu - spersonalizowany wydruk na jadalnym papierze cukrowym.
Opis produktu
Nie masz pomysłu na dekorację własnoręcznie przygotowanego tortu?
A może nie masz zdolności plastycznych i udekorowanie tortu sprawia Ci trudności?
Idealnym rozwiązaniem jest spersonalizowany wydruk spożywczy, który zapewni wyjątkowy efekt przy minimalnym nakładzie pracy.
Możemy wydrukować dla Ciebie dowolną (kolorową lub czarnobiałą) grafikę lub zdjęcie.
Musisz tylko załączyć gotowy projekt podczas składania zamówienia.
![]()
Do druku używamy specjalnej drukarki, w której zastosowane są kartridże z tuszami zawierającymi wyłącznie barwniki spożywcze.
Papier do wydruku to cienki, prostokątny arkusz cukrowy o wymiarach 210 mm x 285 mm.
![]()
Ze względu na właściwości papieru cukrowego kolory na jadalnym wydruku mogą się nieznacznie różnić od tych na wydrukach tradycyjnych.
![]()
Zamówienie dotyczy wydruku na jednej kartce w formacie zbliżonym do A4 na papierze cukrowym.
Rozmiar wydruku: A4 (210 mm x 285 mm)
Kształt wydruku: dowolny mieszczący się w prostokącie o formacie A4
Ilość: dowolna ilość grafik mieszczących się w prostokącie o formacie A4
![]()
Wydruk na papierze cukrowym idealnie sprawdzi się do dekoracji tortów i ciast z pokrytych masą cukrową.
Zaleca się dekorowanie tortu na maksymalnie dwie godziny przed jego podaniem.
Torty pokryte kremem również możemy dekorować wydrukami na papierze cukrowym.
W przypadku dekoracji tortów z kremem opłatek należy nałożyć na tort maksymalnie na godzinę przed podaniem.
Zbyt długi kontakt wydruku z masą może doprowadzić do rozmięknięcia papieru, a tym samym zniszczenia wydruku.
Wydruk nie utrudnia porcjowania ciast i tortów oraz nie wpływa na smak gotowych wyrobów.
Papier cukrowy można łatwo przyciąć na dowolny kształt (wystarczą zwykłe nożyczki).
Papier cukrowy charakteryzuje lepsze odwzorowanie kolorów niż na papierze waflowym.
![]()
Szczegóły produktu
1kg białe dropsy FAT-BASED COATING DROPS WHITE Dawn (polewa niewymagająca temperowania)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
320 szt. SERDUSZKA RÓŻOWE 33967 BARBARA DECOR walentynkowa dekoracja z białej czekolady - 18 x 14 mm
Walentynkowa kolekcja dekoracji czekoladowych - doskonałe kształty i wyraziste barwy pozwalające tworzyć cukiernicze kreacje pełne romantyzmu.
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Choco Frozen, to foremka silikonowa do zimowych czekoladek w kształcie płatków śniegu. Foremka pozwala na przygotowanie śnieżynek w sześciu wzorach i rozmiarach.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej