
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
20 x 120g DRY SEC saszetki z granulatem higroskopijnym 57020002 Sosa:
Pochłaniacz wilgoci.
Opis: produkt w saszetkach (20 saszetek po 120 g) o silnym działaniu higroskopijnym.
Produkt nie przeznaczony do spożycia. Służy do pochłaniania wilgoci z opakowań, w których
przechowujemy produkty spożywcze wrażliwe na działanie wilgoci.
Sposób użycia: należy włożyć saszetkę do pojemnika z żywnością, którą chcemy zabezpieczyć
przed działaniem wilgoci i szczelnie zamknąć pojemnik.
Zastosowanie: suszone owoce, kwiaty, warzywa, produkty liofilizowane, sól, cukier, karmelki, ciastka
Ostrzeżenie: produkt nie nadaje się do spożycia, jest szkodliwy dla zdrowia człowieka,
niewolno otwierać saszetek, tylko umieszczać je w pojemniku z żywnością w opakowaniu jednostkowym.
Opakowanie: 20 x 120 g
Dozowanie: 1 saszetka na jedno opakowanie jednostkowe
Kod produktu: 57020002
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
Indeks: SOSA230
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA228
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: FOODCOLOURS175
Marka: FOOD COLOURS
Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.
Indeks: BASSO02
Marka: SEMPRE
Wysokiej jakości białko jaja kurzego w proszku - albumina wysokopienista, która doskonale sprawdzi się podczas produkcji ciast bezowych oraz wielu innych wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Indeks: SOSA229
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE295
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: PROLACTO01(1)
Marka: SEMPRE
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: FOODCOLOURS299
Marka: FOOD COLOURS
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Indeks: SOSA262
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA227
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: EFFO01
Marka: UKROLIYA
EFFO - TO PROFESJONALNY OLEJ KULINARNY (WYSOKOOLEINOWY OLEJ SŁONECZNIKOWY) PRZEZNACZONY DO SMAŻENIA I GŁĘBOKIEGO SMAŻENIA. UNIKALNA FORMUŁA O WYSOKIM PUNKCIE DYMIENIA ODPORNA NA UTLENIANIE. (WYSOKOOLEINOWY, RAFINOWANY, DEZODORYZOWANY, MROŻONY OLEJ SŁONECZNIKOWY Z SUPLEMENTAMI ODŻYWCZYMI).
Indeks: SOSA470
Marka: Sosa Ingredients
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: PROLACTO01
Marka: SEMPRE
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: BASSO03
Marka: SEMPRE
Wysokiej jakości białko jaja kurzego w proszku - albumina wysokopienista, która doskonale sprawdzi się podczas produkcji ciast bezowych oraz wielu innych wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Indeks: SOSA278
Marka: Sosa Ingredients