
Indeks: THERMOHAUSER25
Marka: THERMOHAUSER
Szpatuła kątowa 250 x 34 mm ze stali nierdzewnej 66707 Thermohauser
97,00 zł / 1 szt.
RANT GWIAZDA 235 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy w kształcie gwiazdy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
obie krawędzie mają delikatnie ostre zakończenie.
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 235 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: THERMOHAUSER25
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: STALGAST217
Marka: STALGAST
Uniwersalny nożyk kuchenny z gładkim ostrzem. Wykonany ze stali nierdzewnej, z zielonym uchwytem z tworzywa. Idealny do obierania.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: TALA73
Marka: TALA