Formy do wypieku ciast i deserów
Tworzenie ciast, ciasteczek i pięknie wyglądających deserów potrafi być prawdziwym wyzwaniem, szczególnie wtedy, kiedy chcemy osiągnąć konkretny efekt wizualny. Aby nadać naszym słodkościom określoną formę i kształt potrzebne będą nie tylko odpowiednie umiejętności, ale także narzędzia kuchenne, które to umożliwią. Doskonale zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego w naszej ofercie można znaleźć wysokiej klasy formy silikonowe, formy papierowe, tortownice, blachy do pieczenia i wiele więcej akcesoriów, które mogą okazać się niezbędne podczas przygotowywania rozmaitych wypieków i nie tylko. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z naszą ofertą.
Wysokiej jakości foremki do ciast i deserów
Na tej podstronie w naszym sklepie internetowym dostępne są bardzo dobre formy do ciast i deserów w różnych kształtach i rozmiarach, które umożliwiają przygotowywanie deserów na rozmaite sposoby.
Znajdziesz tutaj różnego rodzaju formy do pieczenia oraz formowania deserów i monoporcji. Praktyczne i zróżnicowane formy silikonowe; tradycyjne tortownice i ranty do wypieku biszkoptów; perforowane ranty do wypieku ciasta kruchego; różnych kształtów formy do babek i tart; blaszki metalowe, keksówki czy formy do muffin'ek. Dodatkowo w ofercie posiadamy papierowe formy, które są idealnym rozwiązaniem dla cukierni przy sprzedaży na wynos. Wybór jest bardzo szeroki, na pewno znajdziesz u nas to czego potrzebujesz.
Te wyjątkowe produkty, które można u nas nabyć, wyróżniają się przede wszystkim bardzo wysoką jakością wykonania oraz doskonałymi materiałami wykorzystanymi do ich produkcji. Dzięki temu zapewniają one nie tylko doskonałe efekty podczas pracy, ale można również mieć absolutną pewność, że posłużą one przez długi czas. Maty silikonowe, formy z rozmaitych materiałów, a także tortownice i blachy, które można u nas nabyć, dostarczają nam renomowani producenci, których produkty od bardzo długiego czasu cieszą się ogromną popularnością wśród profesjonalistów i nie tylko.
Formy do pieczenia oraz formowania deserów i monoporcji
Prezentowane na tej podstronie w naszym sklepie internetowego formy i foremki do ciast i deserów to produkty przeznaczone nie tylko dla profesjonalistów, ale także dla osób, które wypiekami czy przygotowywaniem łakoci różnego rodzaju zajmują się całkowicie amatorsko i dla siebie. Dzięki temu, że są one bardzo wysokiej jakości, można mieć jednak pewność, że rezultaty uzyskane za ich pomocą również będą świetne.
Dlaczego warto nam zaufać?
Działamy na rynku już od wielu lat, stale zapewniając naszym klientom dostęp do absolutnie najwyższej jakości produktów, składników i akcesoriów wykorzystywanych w cukiernictwie. Posiadamy ogromną wiedzę i doświadczenie w tej sferze, dlatego możemy zagwarantować naszym klientom bardzo dobre rozwiązania, które z całą pewnością sprawdzą się do ich zastosowań. Od samego początku naszego funkcjonowania zależy nam na tym, aby każda osoba, która nas odwiedzi, mogła nabyć u nas to, czego aktualnie potrzebuje. Właśnie dlatego dokładamy absolutnie wszystkich starań, aby nasz asortyment był zawsze jak najbardziej rozbudowany.
Osoby, które zdecydowały się na skorzystanie z naszych propozycji, bardzo chwalą atrakcyjne ceny, szeroki wybór produktów, a także profesjonalne podejście obsługi, o czym często wspominają w swoich pozytywnych opiniach.
Jeżeli chcesz zakupić któryś z dostępnych u nas produktów, to serdecznie zapraszamy do złożenia zamówienia. Jeśli natomiast pragniesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat naszych produktów, to uprzejmie prosimy o kontakt - z chęcią udzielimy wyczerpujących odpowiedzi na Twoje pytania.
Podkategorie
Jest 28 produktów.
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów z kompozytu do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.
Cukiernicza forma silikonowa do dyniowych deserów i monoporcji. Forma silikonowa o trójwymiarowym kształcie dyni. Profesjonalna forma do deserów na Halloween. Forma dynia na Halloween!
Zestaw składający się z formy silikonowej i wykrojnika do tworzenia nowoczesnych deserów w kształcie owoców. Cukiernicza forma silikonowa w kształcie owoców cytryny i limonki. Profesjonalna forma do owocowych deserów.
Dynia na Halloween - foremka do wykrawania ciasta - dł. 10 cm
Dynia Halloween'owa - foremka do wykrawania ciasta francuskiego. Idealna do nadziewanych wypieków na Halloween. Sprawdzi się zarówno do deserów jak i słonych przekąsek. Z foremką przygotujesz także tradycyjne pierogi w kształcie Dyni.
śr. 185 x wys. 45 mm Okrągła forma do pieczenia z tektury falistej - MBB 185 H 45 - Novacart
Seria wysokiej jakości jednorazowych form do pieczenia wykonanych z tektury falistej. Idealnie sprawdzają się do wypieku ciasta kruchego, drożdżowego oraz ciast ucieranych.
CV4 CUORE Pavoni 80x70x50 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - serce
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Eros od Pavoni Italia, to forma silikonowa do walentynkowych ciast i deserów musowych. Nowoczesna forma silikonowa Serca. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych wypieków i deserów. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach kształt pozwala na tworzenie zaskakujących Walentynkowych kreacji! Forma o wymiarach dł. 179 x szer. 178 mm x wys. 48 mm i pojemności 1022 ml.
Passion od Pavoni Italia, to forma silikonowa do walentynkowych monoporcji w kształcie serca. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych wypieków i deserów. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach kształt pozwala na tworzenie zaskakujących Walentynkowych kreacji! Wymiary monoporcji: dł. 71 mm x szer. 66 mm x wys. 38 mm, pojemność 100 ml. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 12 deserów.
Zestaw do walentynkowych deserów, forma silikonowa z wykrojnikiem w kształcie dwóch połączonych serc. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych monoporcji i wypieków. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach kształt pozwala na tworzenie zaskakujących Walentynkowych kreacji! Wymiary monoporcji: dł. 127 mm x szer. 71 mm x wys. 38 mm, pojemność 200 ml. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 9 deserów.
Lovely od Pavoni Italia, to forma silikonowa do walentynkowych monoporcji. Nowoczesna forma silikonowa w kształcie napisu "LOVE" stworzona we współpracy z Antonio Bachour. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych wypieków i deserów. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach kształt pozwala na tworzenie zaskakujących Walentynkowych kreacji! Wymiary monoporcji: dł. 80 mm x szer. 43 mm x wys. 36 mm, pojemność 90 ml. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 15 deserów.
Tarte Ring Amore, to zestaw 8 perforowanych rantów o wymiarach dł. 80 mm x szer. 70 mm x wys. 20 mm przeznaczonych do wypieku kruchych spodów w kształcie serca. Perforacja zapewnia doskonały stopień wypieczenia, zarumienienia oraz wyjątkową kruchość wypieków.
CV6 SFERA Pavoni - śr. 75 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - kula
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Rant do wypieku eklerów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów z kompozytu do wypieku ciasta francuskiego. Idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.
Aluminiowa blacha z perforacją i powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem produktów. Przeznaczona do użytkowania w profesjonalnych piecach gastronomicznych.
Ruszt płaski chromowany - wym. 600 x 400 mm - CHROMO.GRID GRP405 Unox
Płaski ruszt wykonany z odpornej stali chromowanej. Idealny do pieczenia i grillowania. Przeznaczony do użytkowania w profesjonalnych piecach gastronomicznych.
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Rant do wypieku eklerów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów z kompozytu do wypieku ciasta francuskiego. Idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.
Seria form wykonanych z silikonu wzmocnionego wysokowytrzymałym włóknem technicznym. Innowacyjny materiał spełnia wymagania intensywnych procesów produkcyjnych prowadzonych w profesjonalnych placówkach.
KMF01 Pavoni Italia - zestaw form do wypieku ciasta francuskiego - dł. 380 x szer. 33 x wys. 30 mm
Innowacyjny zestaw form do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego oraz wypieków drożdżowych o minimalistycznym designie. Stworzony we współpracy z Cesare Murzilli. Doskonała podstawa deserów, monoporcji i przystawek.
Silikonowy kosz, który zapewnia idealne warunki do prawidłowego wyrastania ciasta przed procesem pieczenia. Posiada mikrootwory umożliwiające odprowadzanie wilgoci. Wspomaga proces fermentacji, dzięki czemu chleb jest miękki i puszysty. Nowoczesna i higieniczna alternatywa dla tradycyjnych koszy do garowania.
Transparentna taca do mrożenia i przechowywania lodów na patyku, monoporcji i deserów. Wykonana z odpornego poliwęglanu, który nadaje się do procesu szybkiego schładzania.
Seria form wykonanych z silikonu wzmocnionego wysokowytrzymałym włóknem technicznym. Innowacyjny materiał spełnia wymagania intensywnych procesów produkcyjnych prowadzonych w profesjonalnych placówkach.
Seria form wykonanych z silikonu wzmocnionego wysokowytrzymałym włóknem technicznym. Innowacyjny materiał spełnia wymagania intensywnych procesów produkcyjnych prowadzonych w profesjonalnych placówkach.
Seria form wykonanych z silikonu wzmocnionego wysokowytrzymałym włóknem technicznym. Innowacyjny materiał spełnia wymagania intensywnych procesów produkcyjnych prowadzonych w profesjonalnych placówkach.