niebieski barwnik spożywczy w proszku do barwienia czekolady i tłustych mas cukierniczych
  • niebieski barwnik spożywczy w proszku do barwienia czekolady i tłustych mas cukierniczych

20g Barwnik NIEBIESKI do czekolady w PROSZKU WS-P-220 Food Colours

FOODCOLOURS89

błękit brylantowy (E133)

40,00 zł
Brutto

200,00 zł / 100 g

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 23

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

20g Barwnik NIEBIESKI do czekolady w PROSZKU WS-P-220 Food Colours:

Syntetyczny barwnik do czekolady w proszku.

Opis: seria barwników do czekolady w proszku, to silnie skoncentrowane, żywe kolory o wysokiej wydajności.

Do barwienia prawdziwej czekolady, mas tłustych oraz kremów. Doskonale sprawdzają się w pralinach, detalach z czekolady oraz dekoracjach.

Nie wpływają na proces temperowania czekolady (nie zaburzają procesu). Barwniki w postaci czystych pigmentów.

Barwniki syntetyczne mogą wpływać na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Składniki: błękit brylantowy (E133).

Kolor: niebieski

Kod produktu: WS-P-220

Forma: proszek

Opakowanie: 20g

Zastosowanie: czekolada, tłuste masy, polewy, praliny, kremy, surogat czekoladowy, masło kakaowe, śmietana.

(barwniki można stosować również do barwienia gęstych mas takich jak karmelki, marcepan, masa cukrowa, masa solna)

Dozowanie: stopniowe dodawanie barwnika do barwionej masy, zaczynając od bardzo małych ilości.

 

Szczegóły produktu
FOODCOLOURS89
23 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: PAVONI277/1

Marka: PAVONI ITALIA

1 szt. Ø 180 x h 40 mm VOILA PER TORTE VL180 PAVONI jednorazowa forma z tworzywa do deserów mrożonych

favorite_border favorite

Transparentna forma jednorazowego użytku z tworzywa odpornego na działanie niskich temperatur. Przeznaczona do tworzenia okrągłych, mrożonych tortów, ciast i deserów.

Cena 3,90 zł

3,90 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT65

Marka: CALLEBAUT

op. 3 kg COCOA BUTTER IN CALLETS NCB-HDO3-654 CALLEBAUT dezodoryzowany tłuszcz kakaowy w postaci pastylek o śr. 8 mm

favorite_border favorite

Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.

Cena 906,50 zł

302,17 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU