
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,25kg PC670 GIUBILEO SOLUZIONE FRUTTA Płynna baza do sorbetów Comprital:
Produkt bezglutenowy
Półprodukt w postaci pasty do lodów i wyrobów cukierniczych, przeznaczony wyłącznie do użytku profesjonalnego.
Soluzione frutta - zapewnia łatwość użycia oraz najwyższą jakość wyrobów. Przeznaczona jest do sorbetów o znacznej zawartości owoców.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kod produktu: PC670
Opakowanie: 1,25kg
Karton zbiorczy: 12,5kg (10x1,25kg)
Dozowanie: 310g/1kg
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1740/416 kJ/kcal
- tłuszcz: 12,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,7g
- węglowodany: 62,0g
- w tym cukry: 49,0g
- białko: 11,0g
- sól: 0,88g
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: %BABBI130(1)
Marka: BABBI
PRODUKT Z TERMINEM 22/06/23
Indeks: BABBI160
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: BABBI178
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów mlecznych. Gotowa mieszanka bazowa przeznaczona jest do produkcji lodów smakowych (z zastosowaniem klasycznych past).
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: BABBI216
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów jogurtowych bez dodatku cukru. Gotowa mieszanka bazowa pozwala na produkcję lodów z automatu.
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą