
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Baza do lodów mlecznych
2,5kg B171 CREMOSA 10 Baza do lodów mlecznych Comprital:
Produkt bezglutenowy
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Cremosa 10 - baza do lodów mlecznych do stosowania na gorąco. Wzbogacona w proteiny mleczne.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: emulgator: E471, stabilizatory: E412, E417, syrop glukozowy, białka sojowe, aromaty.
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, orzechów.
Kod produktu: B171
Opakowanie: 2,5kg
Karton zbiorczy: 10kg (4x2,5kg)
Dozowanie: 10g cremosa 10/1 litr mleka
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2149/514 kJ/kcal
- tłuszcz: 40,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 29,0g
- węglowodany: 12,0g
- w tym cukry: 3,5g
- białko: 11,0g
- sól: 0,45g
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: COMPRITAL116
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: COMPRITAL196
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów alkoholowych
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: COMPRITAL271
Marka: COMPRITAL
Baza o smaku śmietankowym
Baza do lodów mlecznych