
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Idealnie kremowy smak czekolady rubinowej w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka (z wysoką zawartością kakao) do przygotowywania aromatycznego napoju o wyjątkowym smaku czekolady z owocową nutą.
Kremowa i wyjątkowo pyszna czekolada rubinowa w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka bazowa w proszku od marki Van Houten stworzona do łatwego przygotowywania aksamitnego napoju o prawdziwym smaku czekolady Ruby. Idealnie zrównoważony smak czekolady z kwaśnymi nutami owoców jagodowych. Czekolada instant zawiera w swoim składzie 94% czekolady oraz naturalne koncentraty warzywne. Mieszanka przeznaczona jest do profesjonalnego przygotowywania zimnych oraz gorących napojów w lokalach gastronomicznych oraz do sporządzania w zaciszu domowym. Przygotowany napój charakteryzuje się wyjątkowo gładką i aksamitną konsystencją, a przygotowanie jest wyjątkowo proste - proszek wykazuje doskonałą rozpuszczalność - wystarczy połączyć go z mlekiem (o temperaturze 70°C) w odpowiednich proporcjach. Jedno opakowanie pozwala na przygotowanie 21 porcji rubinowego napoju w ulubionej wersji.
Stosowanie gotowej bazy do przygotowywania słodkich i aromatycznych napojów czekoladowych w lokalach gastronomicznych gwarantuje jednakową jakość i powtarzalność produktów. Dodatkowo pozwala na skrócenie czasu przygotowania, a tym samym zapewnia szybkość obsługi. Mieszanka doskonale sprawdzi się do przygotowywania gorącej oraz mrożonej czekolady (z dodatkiem kruszonego lodu). Do napojów można stosować różnego rodzaju dodatki smakowe oraz dekoracyjne (np. bita śmietana, posypki smakowe, sosy i polewy, pianki cukrowe itp.).
Składniki: cukier, mleko pełne w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, koncentrat buraka czerwonego (3%), serwatka w proszku, koncentrat marchwi pomarańczowej (0,5%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), naturalny aromat waniliowy; produkt posiada certyfikat Cocoa Horizons.
Dozowanie: 35 g (mieszanki napoju rubinowego w proszku) + 200 ml mleka (o temperaturze 70°C)
Warunki przechowywania: produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem wilgoci oraz światła słonecznego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 g PRODUKTU: |
|
Wartość energetyczna: |
2074/495 kJ/kcal |
Tłuszcz: |
25.0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
15.0 g |
Węglowodany: |
60.0 g |
w tym cukry: |
57.0 g |
Białko: |
8.3 g |
Sól: |
0.33 g |
PRZEPIS - RUBY FOREST HOT CHOCOLATE DRINK - wiśnia i ciemna czekolada w połączeniu z owocową czekoladą Ruby:
Składniki:
35 g proszku czekoladowego Ruby instant
50 g puree wiśniowego
150 ml częściowo odtłuszczonego mleka
Wykonanie:
umieść mleko i puree wiśniowe w dzbanku do spieniania mleka
dodaj 35 g proszku czekoladowego Ruby instant
podgrzej całość do temperatury 70°C
aby przygotować dekoracyjną śmietankę wiśniową dodaj do bitej śmietany odrobine puree wiśniowego
całość udekoruj wiórkami z ciemnej czekolady.
PRZEPIS - RUBY STRAWBERRIES AND CREAM- kremowy rubinowy napój idealny na gorące letnie dni:
Składniki:
35 g proszku czekoladowego Ruby instant
50 g puree truskawkowego
125 ml częściowo odtłuszczonego mleka
25 g bitej śmietany
Wykonanie:
wymieszaj 50 g gorącego mleka z proszkiem Ruby instant
w mikserze umieść resztę mleka, puree truskawkowe oraz rozrobiony napój Ruby instant
dodaj lód i zmiksuj na gładką konsystencję
udekoruj bitą śmietaną, white crispearls i świeżymi truskawkami
Van Houten łączy w swoich produktach tradycję i najwyższą jakość kakao z nowoczesnym i prostym sposobem przygotowania, gwarantując tym samym zawsze doskonały i powtarzalny smak.
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VANHOUTEN01
Marka: VAN HOUTEN
Wyjątkowo uniwersalny produkt o wszechstronnym zastosowaniu - czekolada w płynie - która doskonale sprawdzi się nie tylko jako baza do gorących i mrożonych napojów. Czekolada do picia o kremowej konsystencji oraz intensywnie czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą i nutą mleczną.
Indeks: PAVONI319
Marka: PAVONI ITALIA
Seria eleganckich, wyrafinowanych i innowacyjnych interpretacji, które powstały na bazie podstawowego kształtu tabliczki czekolady. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie trzech tabliczek czekolady o klasycznej gramaturze - 100 g.
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT100
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: VANHOUTEN05
Marka: VAN HOUTEN
Idealnie kremowy i aksamitny smak czekolady w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka do przygotowywania słodkiego i kremowego napoju o prawdziwym, głębokim smaku czekolady.
Indeks: VANHOUTEN07
Marka: VAN HOUTEN
Idealnie kremowy i aksamitny smak białej czekolady w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka do przygotowywania słodkiego i kremowego napoju o prawdziwym smaku białej czekolady.
Indeks: DEBIC02
Marka: DEBIC
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Indeks: CALLEBAUT107
Marka: CALLEBAUT
Prawdziwy smak czekolady w Twojej ulubionej filiżance lub kubku! Grubo mielona prawdziwa belgijska czekolada o zawartości kakao minimum 50,1%. Doskonała baza do przygotowywania gorącej czekolady oraz różnego rodzaju napojów mrożonych.
Indeks: MASTERMARTINI02
Marka: Master Martini
Wyjątkowo uniwersalny produkt o wszechstronnym zastosowaniu - czekolada w płynie - która doskonale sprawdzi się nie tylko jako baza do gorących i mrożonych napojów. Czekolada do picia o kremowej i gęstej konsystencji oraz intensywnie czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą.
Indeks: VANHOUTEN08
Marka: VAN HOUTEN
Dwuskładnikowa baza z serii Single Origin do przyrządzania napojów czekoladowych. Zawiera wyłącznie proszek kakaowy pochodzący z ziaren kakaowych z Kamerunu. Doskonała do przygotowywania aromatycznych napojów o intensywnym czekoladowym smaku z wyczuwalną nutą orzechów i karmelu.
Indeks: VANHOUTEN01
Marka: VAN HOUTEN
Wyjątkowo uniwersalny produkt o wszechstronnym zastosowaniu - czekolada w płynie - która doskonale sprawdzi się nie tylko jako baza do gorących i mrożonych napojów. Czekolada do picia o kremowej konsystencji oraz intensywnie czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą i nutą mleczną.
Indeks: MASTERMARTINI58
Marka: Master Martini
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Idealnie kremowy smak czekolady rubinowej w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka (z wysoką zawartością kakao) do przygotowywania aromatycznego napoju o wyjątkowym smaku czekolady z owocową nutą.