- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
5kg Czekolada 31% MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry
5kg Czekolada MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel 31% CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry:
Czekolada (kuwertura) mleczna z karmelem.
Opis: mleczna czekolada z mocno wyczuwalnymi nutami karmelu,
czekolada posiada status kuwertury, charakteryzuje się wysoką płynnością.
Zawartość kakao minimum 31%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku,
cukier karmelowy (1,5%), emulgator: lecytyna sojowa, aromat, ekstrakt z papryki, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 31%
- mleko: 25%
- tłuszcz: 35%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 5 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHF-N31CARA-E4-U72
Wskazówki dotyczące parowania:
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna:566/2370 kcal/kJ
tłuszcz: 37,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g
węglowodany: 49,0 g
- w tym cukry: 49,0 g
białko: 7,9 g
sól: 0,25 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
10 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: FOODCOLOURS45
Marka: FOOD COLOURS
op. 20 g METALLIC DUST SILVER WS-P-130 FOOD COLOURS - do barwienia elementów mających kontakt z żywnością - zawiera E171
Metaliczny srebrny barwnik w proszku zawierający dwutlenek tytanu (E171) - przeznaczony do barwienia elementów dekoracyjnych mających kontakt z żywnością. Nie jest przeznaczony do spożycia! Nie należy stosować do barwienia żywności!
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 35% MLECZNA Origine PAPOUASIE CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
10 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
1kg Czekolada 40% MLECZNA w kaletkach LAIT JIVARA V12388 Valrhona
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CZEKOLADA MLECZNA 32.6% JAVA SINGLE ORIGIN JAVA-E4-U70 CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 31% MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
5 kg ZEYLON 36.5% CHM-Q89CEYL-D38 CHOCOVIC mleczna czekolada easymelt o zrównoważonym smaku
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
2.5kg MLECZNA CZEKOLADA 40% ORIGINE GHANA CHM-P40GHA-E4-U70 CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
5 kg BLOK GIANDUJA MLECZNA GIA-144 CALLEBAUT mleczna czekolada z orzechami laskowymi
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
3kg Czekolada 35% GIANDUJA NOISETTE MLECZNA ORZECHOWA w bloku V6993 Valrhona
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg MLECZNA CZEKOLADA 40% ORIGINE GHANA CHM-P40GHA-E4-U70 CACAO BARRY (produkt konfekcjonowany)
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
1kg Czekolada 32% MLECZNA Master Martini Arriba AQ37DA
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
1 kg MLECZNA CZEKOLADA 34.1% Z MALTITOLEM RECIPE N°MALCHOC-M-U68 CALLEBAUT mleczna czekolada bez dodatku cukru
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania