Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

600g GRANELLA EXTRA DARK posypka kruszone ciasteczka kakaowe 3070042-B Salpa
  • 600g GRANELLA EXTRA DARK posypka kruszone ciasteczka kakaowe 3070042-B Salpa

500g GRANELLA EXTRA DARK posypka kruszone ciasteczka kakaowe 3070042-B Salpa

SALPA39
53,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

500g GRANELLA EXTRA DARK posypka kruszone ciasteczka kakaowe 3070042-B Salpa:

Opis: seria chrupiących, smakowych posypek marki Salpa Special Food posiadających wiele możliwości zastosowań;

posypki przeznaczone są do dekoracji lodów, jogurtów, jogurtów mrożonych, ciast, serników, ciastek, babeczek, lizaków,

deserów, pączków, czekolady i czekoladek oraz napojów gorących (np. gorącej czekolady, kawy z bitą śmietaną);

GRANELLA EXTRA DARK - to chrupiąca posypka w postaci pokruszonych kakaowych ciasteczek z dodatkiem czarnego kakao.

Składniki: mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, serwatka, jaja w proszku,

aromat, sól, substancje spulchniające: sód, wodorowęglan (E 500 ii), wodorowęglan amonu (E 503 ii).

Opakowanie: 500 g

Zastosowanie: dekorowanie i posypywanie wyrobów cukierniczych

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu

(maksymalna temperatura przechowywania to 25°C, maksymalna wilgotność względna 70%);

chronić przed bezpośrednim działaniem światła (zwłaszcza słonecznego).

Kod produktu: 3070042-B 

Producent: Salpa Special Food (wyprodukowano we Włoszech)

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 1878/449 kJ/kcal

- tłuszcz: 15,5 g

   - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g

- węglowodany: 66,4 g

   - w tym cukry: 25,3 g

- białko: 8,3 g

- sól: 0,4 g

Szczegóły produktu
SALPA39
414 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: