1kg Czekolada MLECZNA Java 32,6% JAVA-E4-U70 Callebaut

BARRYCALLEBAUT69

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Tego produktu nie ma już w magazynie

70,00 zł brutto.

70,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.


Udostępnij: 

1kg Czekolada MLECZNA Java 32,6% JAVA-E4-U70 Callebaut:

Opis: karmelowa mleczna czekolada z nutami delikatnych żółtych owoców.

Wyprodukowana z ziaren Crillo z Jawy, charakteryzuje się jasną barwą, łagodnym aromatem kakao,

karmelu oraz kwaśne nuty żółtych owoców (banan, ananas).

Zawartość kakao minimum 32,6%

 

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna jawajskie, odmiana Criollo 

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa (JAVA), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład: kakao: 32,6%, mleko: 20%, tłuszcz: 35,4%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 2,5 kg)

 

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: JAVA-E4-U70 

 

Wskazówki dotyczące parowania: różowy pieprz, goździki, lukrecja, kardamon, mango, mandarynka, orzechy makadamia, mascarpone, kawa

Termin przydatności do spożycia:  18 miesiące od daty produkcji

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

  1.      "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2.      "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Czekolada MLECZNA Java 32,6% JAVA-E4-U70 Callebaut

1kg Czekolada MLECZNA Java 32,6% JAVA-E4-U70 Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry