
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg Czekolada MLECZNA Java 32,6% JAVA-E4-U70 Callebaut:
Opis: karmelowa mleczna czekolada z nutami delikatnych żółtych owoców.
Wyprodukowana z ziaren Crillo z Jawy, charakteryzuje się jasną barwą, łagodnym aromatem kakao,
karmelu oraz kwaśne nuty żółtych owoców (banan, ananas).
Zawartość kakao minimum 32,6%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna jawajskie, odmiana Criollo
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa (JAVA), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład: kakao: 32,6%, mleko: 20%, tłuszcz: 35,4%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 2,5 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: JAVA-E4-U70
Wskazówki dotyczące parowania: różowy pieprz, goździki, lukrecja, kardamon, mango, mandarynka, orzechy makadamia, mascarpone, kawa
Termin przydatności do spożycia: 18 miesiące od daty produkcji
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: NOVACART48(1)
Marka: NOVACART
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.