Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu.
VERONA 1900 TPLUS X - to forma wykonana z innowacyjnego materiału w technologii TPLUS X. Materiał ma właściwości zapobiegające przywieraniu wyrobów, jest nierdzewny i odporny na uszkodzenia. Pozwala na przygotowywanie wypieków (pieczonych w temperaturze do 180°C) oraz deserów chłodzonych i mrożonych (w temperaturze do (-) 30°C). Forma przeznaczona do przede wszystkim do wypieku tradycyjnej babki w nowoczesnym wydaniu. Nieprzywierająca powłoka zapewnia łatwość wyjmowania wypieków i doskonałe odwzorowanie kształtu. Wymiary formy - średnica - 175 milimetrów, wysokość - 140 milimetrów, pojemność - 1900 mililitrów.
TPLUS X - INNOWACYJNY MATERIAŁ - nowa technologia (TPLUSX) została wykorzystana do opracowania form wykonanych ze specjalnego materiału, który daje możliwość pieczenia w temperaturach do 180°C. Wysokiej jakości materiał odporny na działanie temperatur w zakresie od (-) 30°C do (+) 180°C. Materiał cechuje całkowita nieprzywieralność (non-stick) - co pozwala na doskonałe odwzorowanie kształtu oraz łatwe wyjmowanie wypieków i deserów z formy (bez naruszania ich kształtu i struktury). Formy wykonane w technologii TPLUSX nie wymagają zabezpieczania tłuszczem przed procesem pieczenia. Dodatkowo materiał jest odporny na uderzenia i uszkodzenia oraz daje możliwość bezpiecznego mycia w zmywarce - bez wpływu na właściwości non-stick. Form wykonanych w technologii można używać również do przygotowywania mrożonych deserów.
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Dzięki cylindrycznej wkładce daje możliwość wypieku ciast z otworem, który po wypełnieniu wkładem żelowym lub kremem daje zaskakujący efekt końcowy.
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Forma składa się z dwóch elementów, które pozwalają na otrzymanie trójwymiarowego efektu walentynkowych wypieków.
Forma silikonowa do przygotowywania wypieków i deserów o klasycznym kształcie - magdalenek - w powiększonej wersji. Wykonana z odpornego i bezpiecznego w kontakcie z żywnością silikonu.
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Forma silikonowa do tworzenia ciast i deserów o wyjątkowym kształcie - ciuchci. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach wzór pozwala na tworzenie zaskakujących kreacji.
Zestaw form silikonowych do tworzenia nowoczesnych ciast i tortów z nietuzinkową dekoracją. Zestaw składa się z klasycznej formy do tworzenia podstawy ciasta oraz maty do tworzenia efektownej dekoracji.
Forma silikonowa w klasycznym kształcie - do tworzenia tradycyjnych wypieków i nowoczesnych tortów musowych. Uniwersalne zastosowanie - możliwość pieczenia, chłodzenia i mrożenia.
Okrągła forma silikonowa do klasycznych wypieków i nowoczesnych tortów musowych. Forma o średnicy 120 mm i wysokości 30 mm - pojemność 330 ml. Klasyczny kształt daje niezliczone możliwości wykorzystania. Elastyczny silikon o wysokiej odporności. Forma nadaje się do pieczenia oraz mrożenia - uniwersalne zastosowanie.
Forma o klasycznym - okrągłym kształcie z dekoracyjnymi napisami "kocham cię" w różnych językach i czcionkach. Idealna do tworzenia walentynkowych wypieków i deserów.