Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Formy metalowe do ciast - solidne wykonanie i trwałość
Znajdujące się w naszym asortymencie metalowe formy do pieczenia zostały wykonane z najwyższej jakości materiałów, w tym wytrzymałej stali węglowej. Dzięki specjalnej powłoce zabezpieczającej nie trzeba obawiać się o przywieranie ciasta, co zwiększa komfort podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
W naszej ofercie dostępne są akcesoria przeznaczone do wypieku biszkoptów, babeczek oraz wielu innych deserów.
Metalowe formy do ciasta - co warto wiedzieć?
Oferowane przez nas metalowe formy do muffinek oraz ciast spełnią oczekiwania najbardziej wymagających osób, a przy odpowiednim użytkowaniu posłużą przez wiele kolejnych lat. Podczas tworzenia wypieków warto pamiętać o zachowaniu odpowiednich zasad ostrożności, stosując przybory kuchenne w taki sposób, by nie zarysować metalowej powierzchni.
Część z dostępnych u nas form nadaje się do czyszczenia w zmywarce, jednak niektóre powinno się myć jedynie ręcznie. Dzięki temu produkty zachowają swój estetyczny wygląd, sprawnie służąc przez długi czas.
Dlaczego warto zainwestować w formy metalowe?
Istnieje wiele korzyści wynikających z zaopatrzenia się w metalowe formy do ciasta. Przede wszystkim to solidne, trwałe i komfortowe w użytkowaniu akcesoria, charakteryzujące się odpornością na działanie wysokich temperatur.
Ponadto prezentowane formy można bez żadnych obaw przechowywać w lodówce bądź zamrażarce, a szeroki zakres zastosowań spotyka się z uznaniem szeregu klientów. Sprawdzają się znakomicie do przyrządzenia różnego rodzaju wypieków, zarówno tych na słodko, jak i na słono.
Wszystkie dostępne w naszym asortymencie artykuły cechuje precyzyjne wykończenie z dbałością o najdrobniejsze detale, co zwiększa opłacalność inwestycji. Do niezaprzeczalnych zalet metalowych form do ciasta oraz innych wypieków można zaliczyć wytrzymałość, odporność na uszkodzenia mechaniczne, a także łatwą pielęgnację.
Oferta dla najbardziej wymagających osób
Nasza strona internetowa to miejsce, gdzie można zamówić solidne akcesoria pomocne w przygotowaniu wyjątkowych wypieków. Proponujemy nie tylko produkty dla profesjonalistów, ale również miłośników cukiernictwa, którzy uwielbiają tworzyć desery dla swojej rodziny oraz przyjaciół.
Posiadamy bogate doświadczenie, dzięki któremu doskonale wiemy, jakich narzędzi do pracy potrzebują nasi klienci. Z chęcią dzielimy się swoją wiedzą, dlatego w razie pojawienia się jakichkolwiek pytań warto się z nami skonsultować.
Jest 28 produktów.
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
CV6 SFERA Pavoni - śr. 75 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - kula
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
CV4 CUORE Pavoni 80x70x50 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - serce
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Stalowa forma z powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem - idealna do słodkich babeczek i wytrawnych wypieków śniadaniowych.
Ruszt płaski chromowany - wym. 600 x 400 mm - CHROMO.GRID GRP405 Unox
Płaski ruszt wykonany z odpornej stali chromowanej. Idealny do pieczenia i grillowania. Przeznaczony do użytkowania w profesjonalnych piecach gastronomicznych.
Aluminiowa blacha z perforacją i powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem produktów. Przeznaczona do użytkowania w profesjonalnych piecach gastronomicznych.
400 x 350 x h 25 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
250 x 250 x h 10 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
FORMA CHRISTMAS MAGIC 221 918 BIRKMANN forma ze stali węglowej do świątecznych wypieków
Nadaj swoim świątecznym wypiekom kształtu! Upiecz wyjątkowe pierniki w trzech wzorach - ŚWIĘTY MIKOŁAJ, CHOINKA I BAŁWANEK.
KYOTO 800 TPLUS 53.005.20.0165 SILIKOMART forma do wypieku ciasta z nadzieniem
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Dzięki cylindrycznej wkładce daje możliwość wypieku ciast z otworem, który po wypełnieniu wkładem żelowym lub kremem daje zaskakujący efekt końcowy.
KMF01 Pavoni Italia - zestaw form do wypieku ciasta francuskiego - dł. 380 x szer. 33 x wys. 30 mm
Innowacyjny zestaw form do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego oraz wypieków drożdżowych o minimalistycznym designie. Stworzony we współpracy z Cesare Murzilli. Doskonała podstawa deserów, monoporcji i przystawek.
6 CUP JUMBO MUFFIN PAN WILTON stalowa forma do wypieku sześciu dużych muffinów ∅ 9 cm
Wyjątkowa forma, do wypieku bardzo dużych muffinów - pozwól sobie na jeszcze większą przyjemność z ulubionym smakiem babeczki. Dodatkowo forma zapewni równomierny stopień wypieczenia oraz zarumienienia, a także łatwe wyjmowanie Twoich ulubionych babeczek - Ty będziesz się cieszyć doskonałym efektem.
PANDORO 750G DECORA 210 x h 160 mm - aluminiowa forma do wypieku włoskiego słodkiego chleba
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.