
Indeks: BARIMA395
Marka: BARBARA LUIJCKX
1,2 kg ROLSY PENNE 35 mm dekoracja czekoladowa 334579 Barbara Decor
11,23 zł / 100 g
RANT PROSTOKĄTNY 200 x 300 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: prostokątny rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 200 x 300 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: BARIMA395
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: THERMOHAUSER462
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART192
Marka: SILIKOMART
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT