
Indeks: GRODRUK25
Marka: NOVACART
∅ 24 cm PODKŁAD MICROTRIPLO ZŁOTY z karbowanym brzegiem wysokość ok. 4 mm
3,50 zł / 1 szt.
RANT KWADRATOWY 260 x 260 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: kwadratowy rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 260 x 260 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: GRODRUK25
Marka: NOVACART
Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: PAVONI156
Marka: PAVONI ITALIA
Bazowa mieszanka składników w postaci proszku do przygotowania masy do dekoracji cukierniczych. Doskonała do koronek i delikatnych lub przestrzennych dekoracji.
Indeks: TESCOMA148
Marka: TESCOMA
Wykrawacze serce w różnych rozmiarach.