• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

RANT TRÓJKĄT RÓWNOBOCZNY 70 mm x h 20 mm Frantyl
  • RANT TRÓJKĄT RÓWNOBOCZNY 70 mm x h 20 mm Frantyl

RANT TRÓJKĄT RÓWNOBOCZNY 70 mm x h 20 mm Frantyl

FRANTYL439
17,50 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

RANT TRÓJKĄT RÓWNOBOCZNY 70 mm x h 20 mm Frantyl:

Opis: rant cukierniczy w kształcie trójkąta o równych bokach, wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;

może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;

obie krawędzie mają lekko ostre wykończenie; rant wykonany jest z nieco grubszej blachy.

Materiał: stal kwasoodporna

Wymiary: bok 70 mm x h 20 mm

Zastosowanie: 

- pieczenie biszkoptów, ciast,

- przekładanie tortów, ciast, 

- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,

Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;

jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.

Producent: Frantyl

Szczegóły produktu
FRANTYL439
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: