• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

RANT SZEŚCIOKĄTNY 215 mm x h 60 mm Frantyl
  • RANT SZEŚCIOKĄTNY 215 mm x h 60 mm Frantyl

RANT SZEŚCIOKĄTNY 215 mm x h 60 mm Frantyl

FRANTYL33
41,40 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

RANT SZEŚCIOKĄTNY 215 mm x h 60 mm Frantyl:

Opis: rant cukierniczy sześciokątny wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;

może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;

obie krawędzie mają lekko ostre wykończenie; rant wykonany jest z nieco grubszej blachy.

Materiał: stal kwasoodporna

Wymiary: bok 215 mm x h 60 mm

Zastosowanie: 

- pieczenie biszkoptów, ciast,

- przekładanie tortów, ciast, 

- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,

Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;

jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.

Producent: Frantyl

Szczegóły produktu
FRANTYL33
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PAVONI417

Marka: PAVONI ITALIA

CV3 CUBO Pavoni 70x70x70xmm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - sześcienny kształt

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

Cena 97,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU