
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg KAKAO INTENSE DEEP BLACK 10-12% DCP-10Y352-VH-760 Van Houten:
Opis: alkalizowane odtłuszczone kakao w proszku (10-12% masła kakaowego); aromatyczne kakao o intensywnej, bardzo ciemnej barwie; idealne do wypieków, polew, gorącej czekolady; nie zawiera żadnych dodatków; wytwarzane z prażonego, kruszonego ziarna kakaowego.
Składniki: odtłuszczone kakao w proszku.
Zawartość tłuszczu: 10-12%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: DCP-10Y352-VH-760
Producent: Van Houten/Callebaut
Zastosowanie:
- lody, sorbety
- ciasta, brownie, muffin'y
- ciasteczka
- makaroniki
- glazury i sosy
- bezy
- gorące napoje
- biszkopty
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: COLLINO52
Marka: Collino
Indeks: THERMOHAUSER10
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FOODCOLOURS122
Marka: FOOD COLOURS
Płynny barwnik do aerografu, nie zawiera glutenu.
Indeks: BABBI158
Marka: BABBI
Odtłuszczone kakao doskonałe do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CACAOBARRY38
Marka: CACAO BARRY
Alkalizowane kakao w proszku - pozwala na uzyskanie naturalnej czarnej barwy i wyjątkowego aromatu. Doskonałe jako dodatek do wyrobów piekarniczych, cukierniczych i dekoracji.
Indeks: PERNIGOTTI01
Marka: PERNIGOTTI
Włoskie Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)
Indeks: PERNIGOTTI182
Marka: PERNIGOTTI
Włoskie kakao o standardowej zawartości tłuszczu 20-22%
Indeks: CALLEBAUT66
Marka: CALLEBAUT
Prażone i kruszone ziarno kakao o intensywnym smaku i wyjątkowo chrupiącej konsystencji. Doskonale sprawdzi się do dekorowania, wzbogacania smaku, nadawania tekstury oraz zapiekania.
Indeks: P%LUBECA40(1)
Marka: LUBECA
PRODUKT Z TERMINEM 2/11/2023 DO SPOŻYCIA
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.