
27,00 zł / 1 kg
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
PROLACTO INSTANT SKIMMED MILK POWDER (SMP)
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego. Wytwarzane ze świeżego mleka krowiego, które zostało poddane pasteryzacji, a także dalszej obróbce cieplnej i odparowaniu przed procesem suszenia rozpyłowego. Odtłuszczone mleko w proszku, to sypki proszek bez grudek o mlecznym zapachu (WPNI > 1.5 < 6.0 mg/g). Mleko w proszku może być stosowane jako składnik do produkcji żywności. Może być również używane do produkcji odżywek dla niemowląt (przy zastosowaniu dodatkowej obróbki termicznej). Dozowanie zależy od zastosowania. W celu rekonsytucji zaleca się wymieszanie 100 g proszku z 900 g wody (otrzymując około 1 l mleka).
Składniki: mleko odtłuszczone (w proszku).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed działaniem obcych zapachów; przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (maksymalna temperatura składowania - 30°C; maksymalna wilgotność powietrza – 70%).
*produkt w kilogramowym opakowaniu to produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg (w kontrolowanych warunkach) - produkt pakowany jest w sterylny worek z zamknięciem i etykietą oraz zgrzewany w celu zapewnienia pełnej ochrony czekolady w opakowaniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1519/358 kJ/kcal |
Tłuszcz | 1.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.7 g |
Węglowodany | 51.9 g |
w tym cukry | 51.9 g |
Białko | 35.8 g |
Sód | 350 mg |
Indeks: AGUGIARO11
Marka: AGUGIARO & FIGNA
Pan di Spagna - mąka pszenna do puszystych i wilgotnych wypieków z ciasta biszkoptowego. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 11% zawartości białka. Mąka do ciasta biszkoptowego. Mąka sprzyjająca fizycznemu rozrostowi ciasta. Idealna do biszkoptów, muffinek, ciasta filo, ptysi i deserów smażonych.
Indeks: SEMPRE09/2
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: LUBECA54
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.