
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
CREMADELIZIA - czyli "krem" i "rozkosz" - to seria wysokiej jakości kremów, które są prawdziwą rozkoszą dla podniebienia. Kremy doskonale sprawdzą się jako słodki dodatek do pieczywa (nie tylko na śniadanie) oraz jako składniki kreatywnych deserów i wypieków. Idealnie nadają się do nadziewania oraz dekorowania. Charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu oraz łatwością użycia (są to produkty przeznaczone do bezpośredniego spożycia). Przygotowane są z wyselekcjonowanych składników według starannie opracowanych receptur. Wszystkie produkty posiadają certyfikat koszerności.
CREMADELIZIA PINOLO - to gładki i słodki krem o smaku prażonych orzechów pini. Krem powstaje w wyniku dokładnego zmielenia prażonych orzechów i wymieszaniu ich z dodatkami według starannie opracowanej receptury. Kremowa konsystencja idealnie sprawdzi się do smarowania pieczywa oraz jako dodatek dodatek do deserów i wypieków.
Składniki: cukier, olej słonecznikowy, maltodekstryna, prażone orzeszki pini (12%), prażone orzechy laskowe, błonnik roślinny, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat, napar z wanilii Bourbon; może zawierać orzechy arachidowe, mleko oraz inne orzechy; produkt bezglutenowy.
Warunki przechowywania: krem należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego oraz wilgoci; po otwarciu produkt można przechowywać w warunkach chłodniczych; ewentualna obecność oleju na powierzchni produktu lub jego zgęstnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu; produkt należy wymieszać przed użyciem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2271/545 kJ/kcal |
Tłuszcz | 35.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4.7 g |
Węglowodany | 45.0 g |
w tym cukry | 28.0 g |
Białko | 9.8 g |
Sól | 0.11 g |
PRZEPIS NA CIASTO JOGURTOWE Z KREMEM Z ORZESZKÓW PINIOWYCH:
SKŁADNIKI NA CIASTO
4 jaja (średniej wielkości)
500 g jogurtu naturalnego
110 g mąki pszennej
70 g brązowego cukru
40 g miodu (najlepiej akacjowego)
ziarna z połowy laski wanilii (lub naturalny aromat waniliowy)
1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
DO DEKORACJI
Cremadelizia Pinoli
PRZYGOTOWANIE
Przygotuj okrągłą tortownicę o średnicy 24 cm. Oddziel żółtka od białek. Białka ubij na sztywną pianę z dodatkiem łyżki cukru. Żółtka ubij z pozostałą częścią cukru, a następnie dodaj miód, jogurt naturalny oraz wanilię. Mąkę przesiej razem z sodą oczyszczoną, dodaj do masy z żółtek i dokładnie wymieszaj. Na koniec dodaj do masy (delikatnie mieszając) pianę z białek. Ciasto przełóż do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką tortownicy. Ciasto piecz w 180°C (z termoobiegiem) przez około 40 minut. Po wystudzeniu ciasto udekoruj kremem z orzeszków piniowych, wiórkami z ciemnej czekolady oraz cukrem pudrem.
WIĘCEJ PRZEPISÓW ZNAJDZIESZ NA STRONIE PRODUCENTA
Cremadelizia Pinolo Babbi jest częścią linii kremów do smarowania Babbi (dostępnych w Biscokrok, Kakao, Kawie, Orzechach Laskowych, Suprema Orzechów Laskowych ChOG, Pistacjach i Karmelizowanych Figach). Cała linia Cremadelizia jest certyfikowana jako bezglutenowa i koszerna. Opakowanie ze słojem 300g to odpowiedni zapas smakołyków do delektowania się Cremadelizia na wszystkie sposoby: na kromce chleba, według najbardziej kreatywnych przepisów lub po prostu ... łyżkami!
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu Ewentualna obecność oleju na powierzchni lub zgęstnienie jest zjawiskiem naturalnym iw żaden sposób nie wpływa na jakość produktu; wymieszać przed użyciem kremu.
Peso Netto 300 g ℮ 10,58 oz
Indeks: BABBI185
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI187
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI193
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI184
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI185
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: TESCOMA148
Marka: TESCOMA
Wykrawacze serce w różnych rozmiarach.
Indeks: DREIDOPPEL10
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI31/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL55
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL41
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI187
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: PERNIGOTTI264
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL20
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.