• IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

cynamonowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • cynamonowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • produkt przyjazny dla wegan i wegetarian

3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym

COMPRITAL219

Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

236,40 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

CANNELLA GIUBILEO - "pasta z cynamonem w proszku i ekstraktem z cynamonu cejlońskiego, słodzona brązowym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym"

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, naturalny ekstrakt cynamonu cejlońskiego i cynamon cejloński w proszku (8%), karmel, skrobia kukurydziana, substancja stabilizująca: mączka chleba świętojańskiego; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA GIUBILEO 50 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1262/301 kJ/kcal
Tłuszcz 0.03 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.01 g
Węglowodany 74.5 g
w tym cukry 71.6 g
Białko 0.12 g
Błonnik 1.4 g
Sól 0.014 g

SZABLONY BANERÓW.png

Szczegóły produktu
COMPRITAL219
2 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
PC627PB
NAZWA HANDLOWA
CANNELLA GIUBILEO
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 3.0 kg - 6.0 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
SMAK
CYNAMON
KONSYSTENCJA
GŁADKA
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
DOZOWANIE
50 g/l mieszanki bazowej
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
36 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
CERTYFIKATY
VEGAN OK
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: