op. 10 kg CREMA NOCCIOLA - kremowe nadzienie z orzechów laskowych i czekolady - FNN-S1235-T06 Callebaut

Indeks: CALLEBAUT132
Marka:
520,00 zł (23% VAT)
52,00 zł / 1 kg

422,76 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Krem do nadziewania o świeżym smaku orzechów laskowych i czekolady Callebaut.

Crema Callebaut to: nowa linia produktów, która oferuje gotowe do użycia nadzienia czekoladowe, idealne do szprycowania, wypełniania, smarowania i dekorowania wyrobów cukierniczych po wypieku.

Crema Callebaut to:

Najwyższa jakość składników!

Doskonały smak i kremowa konsystencja! 

Łatwość użycia i uniwersalne zastosowanie!

Powtarzalność przepisów!

Szybka i sprawna praca!

Crema Nocciola Callebaut to idealnie kremowe nadzienie o świeżym orzechowym smaku z lekką owocową nutą.

Doskonałe połączenie delikatnego smaku orzechów laskowych z belgijską czekoladą Callebaut. 

Doskonałe do wypełniania i dekorowania - pączków, eklerów, makaroników, croissantów, babeczek, muffinek, tart, tortów i czego tylko potrzebujesz!

Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem czekolady!

Sposób użycia:

  • nadzienie przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 15-20°C,

  • przed każdym użyciem dokładnie wymieszaj produkt przy użyciu czystej i suchej łyżki lub szpatuły,

  • kremu nie należy podgrzewać - przeznaczony jest do szprycowania wyrobów po wypieku,

  • kremu nie należy chłodzić i mrozić - niskie temperatury mogą powodować krystalizację tłuszczu,

  • oddzielenie się frakcji tłuszczowej od reszty nadzienia jest zjawiskiem naturalnym - wystarczy dokładnie wymieszać krem,

  • nadzienie to produkt gotowy do szprycowania, nadziewania, smarowania i wypełniania,

  • do szprycowania używaj rękawów cukierniczych wraz z odpowiednimi tylkami,

  • po każdym użyciu dokładnie zamknij opakowanie produktu,

  • delektuj się wyjątkowym smakiem kultowej czekolady!

KREM DO NADZIEWANIA WYROBÓW CUKIERNICZYCH PO WYPIEKU!

KREM NIE NADAJE SIĘ DO ZAPIEKANIA ORAZ MROŻENIA!

Zalety kremów do szprycowania:

- doskonały smak,

- kremowa konsystencja,

- łatwość użycia,

- uniwersalne zastosowanie,

- wszechstronne użycie,

- powtarzalność przepisów,

- usprawnienie pracy,

- najwyższa jakość składników.

GŁÓWNE ZASTOSOWANIE KREMU CZEKOLADOWEGO
nadziewanie, wypełnianie, szprycowanie, dekorowanie, smarowanie, aromatyzowanie tory, pączki, eklery, ptysie, rogaliki, croissanty, brioszki, bułeczki śniadaniowe, słodkie pieczywo, tarty, tartaletki, korpusy babeczek, babeczki, muffinki, trufle, praliny, makaroniki, beza, biszkopty, ciasta, ciasteczka, monoporcje, desery

Składniki i alergeny: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy, oliwa), orzechy laskowe (12%), odtłuszczone mleko w proszku, czekolada (9%) (cukier, masa kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu), masa kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat; produkt może zawierać migdały.

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU GOTOWE NADZIENIE DO SZPRYCOWANIA
NAZWA HANDLOWA CREMA NOCCIOLA
NUMER KATALOGOWY FNN-S1235-T06
RODZAJ PRODUKTU GOTOWY KREM DO SZPRYCOWANIA
SERIA PRODUKTOWA FILLINGS & CREAM
PRODUCENT CALLEBAUT
OPAKOWANIE WIADERKO Z POKRYWĄ
MASA NETTO 10.0 KG
SMAK ORZECHY LASKOWE I CZEKOLADA CALLEBAUT
ZASTOSOWANIE DO NADZIEWANIA, WYPEŁNIANIA, SMAROWANIA, DEKOROWANIA
PRZEZNACZENIE STOSOWANIE PO WYPIEKU
KONSYSTENCJA KREMOWA
CERTYFIKATY COCOA HORIZONS

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2293/548 kJ/kcal
Tłuszcz 33.1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.8 g
Węglowodany 54.1 g
w tym cukry 52.5 g
Białko  6.6 g
Błonnik 3.1 g
Sól 0.11 g

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu - optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C, maksymalna wilgotność względna 70%. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów. Do nakładania i dozowania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy oczyścić i dokładnie zamknąć opakowanie. Oddzielenie frakcji tłuszczowej jest zjawiskiem naturalnym i nie świadczy o degradacji produktu. Przed każdym użycie produkt należy dokładnie wymieszać!

Przykładowe przepisy z Crema Nocciola:

Szczegóły produktu