- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
1 kg LATTE IN POLVERE SCREMATO INSTANT L02A COMPRITAL odtłuszczone mleko w proszku
Odtłuszczone mleko w proszku - mieszanka możliwa do odtwarzania z wodą. Dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych.
LATTE IN POLVERE SCREMATO INSTANT - to odtłuszczone mleko w proszku - dodatek do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych. Mieszanka możliwa do odtwarzania po wymieszaniu z wodą w odpowiednich proporcjach (100 gramów odtłuszczonego mleka w proszku + 930 gramów wody - 1 litr chudego mleka).
Składniki: odtłuszczone mleko w proszku.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu (od daty produkcji) dotyczy produktu w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu (zgodnie ze specyfikacją od producenta); do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1515/357 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.33 g |
Węglowodany | 55.0 g |
w tym cukry | 55.0 g |
w tym poliole | 0.0 g |
Błonnik | 0.0 g |
Białko | 33.0 g |
Sól | 1.38 g |
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000. Produkt został wyprodukowany bez użycia genetycznie modyfikowanych organizmów oraz/lub produktów z nich pochodzących.
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- L02A
- NAZWA HANDLOWA
- LATTE IN POLVERE SCREMATO INSTANT
- MASA NETTO
- 1.0 kg
- OPAKOWANIE
- WOREK (PET | ALU | PE)
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 8 x 1.0 kg - 8.0 kg
- RODZAJ
- ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU
- SMAK
- MLECZNY | CHARAKTERYSTYCZNY
- FORMA
- PROSZEK
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- DODATEK DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- DOZOWANIE
- 100g latte polvere + 930g wody - 1 litr chudego mleka
- DOZOWANIE
- QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Indeks: COMPRITAL384
Marka: COMPRITAL
1 kg BEVANDA BIANCA P613 COMPRITAL zastępnik mleka płynnego - mieszanka w proszku do produkcji lodów
Zastępnik mleka płynnego - mieszanka w proszku na bazie tłuszczu roślinnego i odtłuszczonego mleka w proszku - do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych. Mieszanka do odtwarzania po wymieszaniu z wodą w odpowiednich proporcjach.
Indeks: PROLACTO01(1)
Marka: SEMPRE
1 kg ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU PROLACTO (produkt konfekcjonowany)
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: DAWN115
Marka: Dawn
1kg CREAM PREMIUM FLAVOUR naturalny aromat bitej śmietany 2.01214.111 Dawn
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
2 kg BASETOP PREMIUM 50 F.C. 12091943A PERNIGOTTI baza do lodów mlecznych - wymaga dodatku mleka i śmietany
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: SEMPRE296(1)
Marka: SEMPRE
500 g GUMA TARA (E417) 130002 SEMPRE - dodatek do żywności o właściwościach zagęszczających i stabilizujących
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
500 g MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO - GUMA KAROBOWA (E410) 130003 SEMPRE - naturalny roślinny hydrokoloid
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SEMPRE295
Marka: SEMPRE
500 g MĄCZKA CHLEBA ŚWIĘTOJAŃSKIEGO - GUMA KAROBOWA (E410) 130003 SEMPRE - naturalny roślinny hydrokoloid
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SEMPRE230(1)
Marka: SEMPRE
1 kg PROTEIN GEL izolat białek serwatkowych w postaci łatwo rozpuszczalnego proszku (instant)
Wysokiej jakości izolat białek serwatkowych w postaci łatwo rozpuszczalnego proszku (instant).
Indeks: BABBI159
Marka: BABBI
1 kg FIBRA PLUS 1470171 BABBI integrator do lodów na bazie błonnika roślinnego i fruktozy
Integrator do lodów oparty na włóknach roślinnych - wpływa korzystnie na stabilność lodów (zapobiega zbyt szybkiemu topnieniu). Może być stosowany do lodów przeznaczonych dla wegetarian i wegan.
Indeks: SOSA480
Marka: Sosa Ingredients
800g YOPOLS naturalny JOGURT ŚRÓDZIEMNOMORSKI w proszku 00151002 Sosa
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
op. 1 kg NIEBIESKA GUMA BALONOWA 110001 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
1 kg MASCARPONE 40-50 14833 BABBI aromat w proszku do lodów i wyrobów cukierniczych - mascarpone
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI50
Marka: PERNIGOTTI
2 kg NEUTRO 10 SPECIALE CREMA 12091521A PERNIGOTTI integrator do stabilizowania i emulgowania mieszanki lodowej
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (mlecznych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: SOSA294
Marka: Sosa Ingredients
3kg PROSORBET 100 NATUR COLD Stabilizator do sorbetów 57001061 Sosa
Indeks: PERNIGOTTI280
Marka: PERNIGOTTI
3 kg MORBIDINA 12099402A PERNIGOTTI stabilizator i emulgator do lodów w postaci pasty
Integrator do lodów i wyrobów cukierniczych w postaci pasty. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: COMPRITAL37
Marka: COMPRITAL
1 kg INTEGRA LATTE P007A COMPRITAL integrator do lodów mlecznych na bazie hydrolizowanych białek serwatkowych
Integrator do lodów oparty na hydrolizowanych białkach serwatkowych (z mleka) - wpływa korzystnie na stabilność i strukturę lodów. Pomaga uzyskać lody ciepłe dla podniebienia.
Indeks: COMPRITAL38
Marka: COMPRITAL
1 kg INTEGRA PANNA P011 COMPRITAL integrator do lodów mlecznych na bazie tłuszczu roślinnego i białek mleka
Integrator do lodów oparty na utwardzonych tłuszczach roślinnych - wpływa korzystnie na stabilność i strukturę lodów. Pomaga uzyskać lody wysoko spiętrzone w witrynie.
Indeks: COMPRITAL248
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
1 kg TE' MATCHA GIUBILEO P485 COMPRITAL zielona herbata w proszku z cukrem trzcinowym i błonnikiem roślinnym
Mieszanka w proszku do sporządzania lodów i sorbetów o smaku zielonej herbaty - Matcha. Produkt o wysokiej zawartości sproszkowanej zielonej herbaty z dodatkiem cukru trzcinowego i błonnika roślinnego.
Indeks: PERNIGOTTI190
Marka: PERNIGOTTI
0.5 kg CAFFE SUPREMO 12093024 PERNIGOTTI kawa rozpuszczalna w postaci granulatu
Kawa rozpuszczalna (100% Arabica) w postaci łatwo rozpuszczalnego granulatu. Przeznaczona do stosowania podczas produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL150
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
1 kg MASCARGEL GIUBILEO P408A COPRITAL mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku
Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
op. 1 kg WAFELEK 110006 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy - na bazie aromatów naturalnych
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI253
Marka: PERNIGOTTI
2 kg BASE YOGO PLUS 12093373 PERNIGOTTI dodatek w proszku na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym smaku z wyczuwalną kwasowością. Lody doskonale łączą się z owocami oraz pastami owocowymi.
Indeks: BABBI215
Marka: BABBI
1 kg NEUTRO CREME CREME SUPREMO 10 14855 BABBI stabilizator do lodów mlecznych do stosowania na gorąco
Stabilizator do mlecznych lodów rzemieślniczych do stosowania w procesie na gorąco. Wzbogacony mieszanką włókien roślinnych w celu spowolnienia procesu topnienia lodów.