Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA GIUBILEO TIRAMISU PC629PB COMPRITAL pasta smakowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Opis produktu
"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."
"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."
GIUBILEO TIRAMISU - "pasta o charakterystycznym smaku popularnego włoskiego deseru - Tiramisu; przygotowana na bazie żółtka jaj, wina Marsala, kawy i świeżego serka mascarpone; słodzona cukrem trzcinowym i winogronowym"
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Składniki: cukier trzcinowy, żółtka jaj, cukier winogronowy, wino marsala, świeży serek mascarpone, kawa rozpuszczalna (instant), substancja zagęszczająca: skrobia kukurydziana, mączka chleba świętojańskiego; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA GIUBILEO | 70-100 g |
MIESZANKA BAZOWA | 1000 g |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1361/325 kJ/kcal |
Tłuszcz | 8.8 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3.5 g |
Węglowodany | 55.0 g |
w tym cukry | 53.0 g |
Białko | 4.6 g |
Błonnik | 0.9 g |
Sól | 0.36 g |
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- PC629PB
- NAZWA HANDLOWA
- GIUBILEO TIRAMISU
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 2 x 3.0 kg - 6.0 kg
- RODZAJ
- PASTA SMAKOWA
- SMAK
- TIRAMISU
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- ZASTOSOWANIE
- PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
- DOZOWANIE
- 70-100 g/l mieszanki bazowej
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 36 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- GIUBILEO EXPERIENCE