- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg TORTA DI MELE pasta variegato o smaku szarlotki PC093P Comprital:
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - szarlotka, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: 100-150g na litr lodów (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC093P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1095/262 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 64,0g
- w tym cukry: 58,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,03g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soję, orzechy oraz ich pochodne
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO POMARAŃCZA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania ze skórką pomarańczową
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL340
Marka: COMPRITAL
3kg FICO CARAMELLATO pasta variegato karmelizowana figa PC053P Comprital
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CLASSICA 12822 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażony orzech laskowy i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI160
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg VARIEGATO CIOCCOLATO BIANCO pasta do przekładania biała czekolada 12093065 Pernigotti
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI289
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE MANDORLA SALATA 12092027 PERNIGOTTI krem migdałowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi migdałami
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA FONDENTE 12833 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - ciemna czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI312
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE ANACARDO 12092028 PERNIGOTTI krem miodowo-karmelowy z chrupiącymi wafelkami i orzechami nerkowca
Kremowa pasta miodowo-karmelowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów nerkowca - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
3kg PESCA E ZAFFERANO pasta variegato brzoskwiniowa z szafranem PC700 Comprital
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO MELOGRANO pasta do przekładania owoc granatu 12095871 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CRISTALLI SALATI 12093229 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: COMPRITAL342
Marka: COMPRITAL
3,5kg FRUTTI DI BOSCO pasta variegato owoce leśne PF291P Comprital
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLA B-FREE 1230124 BABBI krem orzech laskowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI143
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010A PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
5kg RICOPERTURA PINGUINI krem z ciemnej czekolady do przekładania 12093141 Pernigotti