
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Pasta variegato służy urozmaicaniu smaków lodów, przeznaczona jest do przekładania i dekorowania lodów.
Pasta charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu, przeznaczona do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych.
Półprodukt przeznaczony dla przemysłu i rzemiosła, wyprodukowany we Włoszech.
Produkt bezglutenowy.
Smak: malinowy (45% zawartość owoców)
Składniki: maliny (45%), syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, barwniki: sok z czarnego bzu, substancja zagęszczająca: modyfikowana skrobia z tapioki (E1442),
substancja stabilizująca: pektyna (E440), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromat.
Dozowanie: według potrzeb i uznania
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów i wyrobów cukierniczych
Opakowanie: 3,5 kg (wiaderko z wieczkiem)
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła;
przed użyciem produkt dokładnie wymieszać czystą i suchą łopatką.
Wyprodukowano we Włoszech dla Sempre Group Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna: |
1173/276 kJ/kcal |
Tłuszcz: |
0,0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,0 g |
Węglowodany: |
66,0 g |
W tym cukry: |
57,0 g |
Białko: |
0,7 g |
Sól: |
0,03 g |
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
Indeks: SILIKOMART366
Marka: SILIKOMART
Indeks: BABBI149
Marka: BABBI
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI45
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI289
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SOSA160
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: DAWN127
Marka: Dawn
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI265
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL377
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI78
Marka: BABBI
Indeks: BABBI138
Marka: BABBI
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.