Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Opis produktu
"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."
"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."
CANNELLA GIUBILEO - "pasta z cynamonem w proszku i ekstraktem z cynamonu cejlońskiego, słodzona brązowym cukrem trzcinowym i cukrem winogronowym"
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, naturalny ekstrakt cynamonu cejlońskiego i cynamon cejloński w proszku (8%), karmel, skrobia kukurydziana, substancja stabilizująca: mączka chleba świętojańskiego; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA GIUBILEO | 50 g |
MIESZANKA BAZOWA | 1000 g |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1262/301 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.03 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.01 g |
Węglowodany | 74.5 g |
w tym cukry | 71.6 g |
Białko | 0.12 g |
Błonnik | 1.4 g |
Sól | 0.014 g |
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- PC627PB
- NAZWA HANDLOWA
- CANNELLA GIUBILEO
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 2 x 3.0 kg - 6.0 kg
- RODZAJ
- PASTA SMAKOWA
- SMAK
- CYNAMON
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
- DOZOWANIE
- 50 g/l mieszanki bazowej
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 36 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- GIUBILEO EXPERIENCE
- CERTYFIKATY
- VEGAN OK