op. 6 kg Variegato Coffee Shock 12098756 Pernigotti - krem czekoladowy z chrupiącym cukrem kawowym

Indeks: PERNIGOTTI294
Marka:

Variegato Coffee Shock to wyjątkowe połączenie kawy z czekoladą. Krem czekoladowy z chrupiącymi kryształkami kawowymi. Kremowa pasta z kontrastującym dodatkiem chrupiącego i aromatycznego cukru kawowego. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.

774,00 zł (23% VAT)
129,00 zł / 1 kg

629,27 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Krem czekoladowy z chrupiącym cukrem kawowym!

Variegato Coffee Shock to wyjątkowe połączenie kawy z czekoladą. Krem czekoladowy z chrupiącymi kryształkami kawowymi. Kremowa pasta z kontrastującym dodatkiem chrupiącego i aromatycznego cukru kawowego.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem, najlepiej suchą łopatką lub długą łyżką. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy, które stosuje się na zasadzie quantum satis.

Zastosowanie past variegato:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach,

- do przekładania i smarowania tortów,

- dodatek smakowy i nadający teksturę do lodów i wyrobów cukierniczych,

- dodatek do kremów i deserów,

- nadzienie cukiernicze,

- nadzienie do pralin i wyrobów czekoladowych.

Składniki i alergeny: cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, kryształki kawy (7%) (cukier, otoczka (masło kakaowe, cukier puder (cukier, skrobia), ekstrakt kawy (6.7%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu)), syrop glukozowy, kawa mielona (2,7%) odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryny, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), laktoza, aromaty, śmietanka w proszku, białka mleka, sól; produkt może zawierać jaja, zboża zawierające gluten, migdały, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy, nasiona sezamu. 

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji, w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu - zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Krem czekoladowy z kawą!

DOZOWANIE
Pasta variegato quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2318/557 kJ/kcal
Tłuszcz 37.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.7 g
Węglowodany 50.0 g
w tym cukry 42.0 g
Białko 3.9 g
Sól 0.06 g

Charakterystyka produktu pasta Variegato Coffee Shock od Pernigotti:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Nazwa handlowa Variegato Coffee Shock
Numer katalogowy 12098756
Rodzaj pasta variegato do przekładania i dekorowania
Smak czekolada z kawą
Barwa ciemnobrązowa
Konsystencja kremowa z kryształkami cukru kawowego
Opakowanie plastikowe wiaderko z pokrywą, z folią zabezpieczającą
Masa netto 6.0 kg
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do przekładania i dekorowania lodów, do cukiernictwa
Producent Maestri Gelatieri Italiani S.r.l.
Dystrybutor Sempre Group Sp. z o.o.

Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów!

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

Szczegóły produktu