PASTY DO LODÓW  Liczba produktów: 4.

PASTY DO LODÓW

Pasty cukiernicze są nieodłącznym składnikiem i komponentem większości lodów. Stosuje się je przy produkcji lodów gałkowych, takich jak tradycyjne, rzemieślnicze i naturalne. Wzbogacają one smaki lodów, podkreślając ich walory. Są niezbędnym dodatkiem i składnikiem w produkcji lodów, zwłasza lodów orzechowych takich jak pistacjowe lub orzech las...

Pasty cukiernicze są nieodłącznym składnikiem i komponentem większości lodów. Stosuje się je przy produkcji lodów gałkowych, takich jak tradycyjne, rzemieślnicze i naturalne. Wzbogacają one smaki lodów, podkreślając ich walory. Są niezbędnym dodatkiem i składnikiem w produkcji lodów, zwłasza lodów orzechowych takich jak pistacjowe lub orzech laskowy. Wysokiej jakości pasty, oparte głównie na składnikach naturalnych dają gwarancję najlepszej jakości lodów. Pasty smakowe, mogą być stosowane również przy produkcji lodów z automatomotów w połączeniu z gotowymi mieszankami.

Więcej

Podkategorie

Pasty cukiernicze 250g

Z myślą o klientach detalicznych i klientach branżowych, którzy chcieliby spróbować lub nabyć mniejsze opakowanie pasty smakowej, wprowadziliśmy możliwość zakupy małych pojemniczków po ok. 250g profesjonalnych past cukierniczych do stosowania w kremach, masach, ciastach, ganache, musach i lodach. Wielkość opakowania daje możliwość wykorzystania pasty przy kilku recepturach.

Pasty owocowe

Pasty smakowe występują w kilku wariantach w zależności od zastosowania ich. Wśród past smakowych wyróżniamy między innymi: GUSTICREMA - pasty o obniżonej kwasowości świetnie łączące się z bitą śmietaną, CREMOLATI - gotowe pasty do użycia z wodą, stosowane również w granitorach, koncentraty smakowe.
W ofercie past smakowych znajdują się produkty najwyższej jakości włoskiej firmy Pernigotti, światowego lidera w produkcji komponentów i surowców do lodów i cukiernictwa.

Pasty orzechowe

Pasty orzechowe do lodziarstwa i cukiernictwa pozwalają nadać wyjątkowy smak wybranym produktom. Pasty orzechowe występują w postaci czystych past, składających się w 100% wyłącznie z orzechów lub mogą zawierać dodatek cukru lub innych składników. Znajdują zastosowanie zarówno do produkcji lodów jak i w aromatyzowaniu deserów, kremów do ciast i tortów, musów na bazie bitej śmietany. Intensywność  smaku zależy od dozowania.

Pasty smakowe

Pasty smakowe do lodziarstwa i cukiernictwa pozwalają nadać odpowiedni smak wybranym produktom. Znajdują zastosowanie zarówno do produkcji lodów jak i w aromatyzowaniu deserów, kremów do ciast i tortów, musów na bazie bitej śmietany. Intensywność  smaku zależy od dozowania.

Pasty variegato do...

Pasty VARIEGATO do przekładania lodów, nadają im w witrynie nieodzownie efektowniejszego wyglądu. Smakowite i kolorowe pasty z kawałkami kandyzowanych owoców, biszkoptów, chrupek i orzeszków dodają smaku i struktury lodom. 

Produkty 1 - 4 z 4

Przejdź do góry