
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
CREMADELIZIA - czyli "krem" i "rozkosz" - to seria wysokiej jakości kremów, które są prawdziwą rozkoszą dla podniebienia. Kremy doskonale sprawdzą się jako słodki dodatek do pieczywa (nie tylko na śniadanie) oraz jako składniki kreatywnych deserów i wypieków. Idealnie nadają się do nadziewania oraz dekorowania. Charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu oraz łatwością użycia (są to produkty przeznaczone do bezpośredniego spożycia). Przygotowane są z wyselekcjonowanych składników według starannie opracowanych receptur. Wszystkie produkty posiadają certyfikat koszerności.
CREMADELIZIA CAFFE - to krem o smaku kawowym z wyczuwalnymi nutami kakao i orzechów laskowych. Krem powstaje w wyniku dokładnego wymieszania składników dobranych według starannie opracowanej receptury. Kremowa konsystencja idealnie sprawdzi się do smarowania pieczywa oraz jako dodatek dodatek do deserów i wypieków.
Składniki: cukier, olej słonecznikowy, maltodekstryna, kakao odtłuszczone w proszku, prażone orzechy laskowe, proszek kawowy (2%), napar z wanilii Bourbon, emulgator: lecytyna sojowa (E32); może zawierać orzechy arachidowe oraz mleko; produkt bezglutenowy.
Warunki przechowywania: krem należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego oraz wilgoci; po otwarciu produkt można przechowywać w warunkach chłodniczych; ewentualna obecność oleju na powierzchni produktu lub jego zgęstnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu; produkt należy wymieszać przed użyciem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2271/545 kJ/kcal |
Tłuszcz | 35.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4.7 g |
Węglowodany | 45.0 g |
w tym cukry | 28.0 g |
Białko | 9.8 g |
Sól | 0.11 g |
PRZEPIS NA CIASTECZKA Z KREMEM KAWOWYM:
SKŁADNIKI
180 g Cremadelizia Nocciole
150 g mąki pszennej
1 jajo
Cremadelizia Caffe
PRZYGOTOWANIE
Przełóż do miski krem orzechowy i dokładnie wymieszaj (do uzyskania gładkiej konsystencji), do kremu orzechowego dodaj mąkę pszenną i ponownie wymieszaj. Uformuj ciasto w kulki i ułóż je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. W każdym z ciasteczek zrób niewielki otwór (który po upieczeniu napełnisz kremem kawowym). Ciasteczka piecz w 180°C przez około 10 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia i każde z nich udekoruj kremem kawowym.
WIĘCEJ PRZEPISÓW ZNAJDZIESZ NA STRONIE PRODUCENTA
Cremadelizia Caffè Babbi jest częścią linii kremów do smarowania Babbi (dostępne w Biscokrok, Kakao, Orzech laskowy, Suprema Orzech laskowy IGP, Orzech sosnowy, Pistacja i Karmelizowane Figi). Cała linia Cremadelizia jest certyfikowana jako bezglutenowa i koszerna. Opakowanie ze słojem 300g to odpowiedni zapas smakołyków do delektowania się Cremadelizia na wszystkie sposoby: na kromce chleba, według najbardziej kreatywnych przepisów lub po prostu ... łyżkami!
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu Ewentualna obecność oleju na powierzchni lub zgęstnienie jest zjawiskiem naturalnym iw żaden sposób nie wpływa na jakość produktu; wymieszać przed użyciem kremu.
Peso Netto 300 g ℮ 10,58 oz
Indeks: BABBI185
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI187
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI186
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI184
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: BABBI201
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: LAVAZZA23
Marka: Lavazza
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BABBI185
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: DREIDOPPEL25
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE462
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion słonecznika do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE473
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE345
Marka: SEMPRE
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.